Weekend Videos
Elle 04 S

Photo: Mitch Epstein

Pamti kao slon

Baldwin o ljubavi i seksualnosti: Govorio je da je ljubav jedina ljudska mogućnost, te je tokom svoje karijere dao brojne intervjue koji drugačijima i danas mnogo znače.

Pamti kao slon: Svima nam je poznata ta čuvena izreka, a činjenica je i da je tačna. Kako i zašto slonovi imaju tako dobro pamćenje, ali i empatiju i osećaj za pravdu, otkriva TED.

Pozdrav iz Mongolije: Svašta se dešava na ovoj kugli zemaljskoj, između ostalog dronovi čuvaju koze u mongolskim stepama.

Svi smo mi "yoga bag girl": Billie on the Street je komični TV format za koji nismo baš sigurni čemu služi i kako funkcioniše, ali da je prokleto urnebesan - jeste. Možda bi ga ambiciozni kulturolozi opisali kao farsičnu sociološku studiju, no to je ipak najbolje učinio jedan od YouTube komentatora: "I aspire to be pizza girl but im actually yoga bag girl." Kad pogledate, sve će vam biti jasno.

Bolesni od savršenosti: Perfekcioniste obično svi hvale, ali eksperti tvrde da je takvo ponašanje zapravo posledica lošeg mišljenja o sebi. Da bi se živelo punim životom neophodno je da se napuste sve želje za savršenstvom, najpre zbog toga što savršeno ne postoji.

Ljudi koji glume ubice: David Wilson, ekspert za serijske ubice, analizira najpoznatije filmske psihopate. Na tapetu su Zodiac, Dexter, The Silence of the Lambs, Se7en, Psycho, Ma, American Psycho, No Country For Old Men, Riverdale, Copycat i Mindhunter.

Čekajući treću sezonu: TV serija Succession  se u oktobru vraća na male ekrane, a Nicholas Braun, koji igra Grega, objašnjava jednu od čuvenih scena.

Oceni 5