U ime naroda: Još jedan poraz bivšeg glavnog urednika e-novina

Peščanikova sudska pobeda nad Petrom Lukovićem

Aabrac 12 S
Sud je uzeo u obzir – piše u presudi na desetoj strani sitnog ćiriličnog teksta  - „intenzitet i jačinu bolova“ koju je radmilalazić pretrpela, te je sud našao „pravičnu novčanu nakandu“ od 50.000 dinara, sudske takse od 48.300 dinara, te zateznu kamatu od decembra 2016, mada sam presudu dobio tek danas (12. marta 2018), jer mi ista nije uručena niti sam znao za njeno postojanje...

Natrag na tekst

Komentari

a ovakvo pisanje nisam smatrala dostojnim mog rada i ličnosti

ajme, a tko to bese Laza Lazarevic i sta je bio profesiji? Avaj, vi ste, Lukovicu, kontam :), povredjeni kao kriticar i novinar. Ali, nase sudstvo funkcionise po sistemu neka tuzitelj bude i sudija, odbrana moze i kod kuce da ostane - sto je ukratko i bila reforma gdje Malovic. E sad, ovi sto su cutali samo o tome ce pravicno ostati ispred ulaza u gradski parlament kao Jehovini svedoci, ako Bog da ostace i ispred republickog. Neke pravde ipak ima.
gabrijela.j 12.03.2018, 22:40:28

Pobeda?

I sta,kao platices im iznos?Pa,nemas.Ne mogu ti nista,neka te bace u CZ na 120 dana,ako imaju matematike.Samo vodi racuna nadalje,moras malo spretnije da suris drugare,a znam da umes.Pobeda?Nisi shvatio,samo to sto si je prozvao,dozvao,u sud dovukao,izjavu dao,seljancuru opet krstio,bio i KIs,objasnio,objavio,meni i drugima stiglo,u arhivi ostalo,komentare izvukao,suzu pustio,i sve ih na njihovo pravo mesto postavio.Na svetlo svesti izvukao i razvukao.
koca.P 15.03.2018, 21:08:33


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar