"Stradanje duše" u čeljustima palanke
Brapok 37 S

Photo: Braca Stefanović/XXZ

Poezija koja je izazvala skandal

te 79. godine u ulcinju sve su mi bile dale. osim jedne, naravno! bila najlepša, ali titograđanka. misim, bilo nekog vatanja, a i to nešto srednježalosno beše.. al da se desi „ono najgore“: nikako. da ne nabrajam sad sve te crnogorske argumente.

no, u oktobru stiže pismo da joj je navrbaba sa očeve strane iznenada krepala u 118. godini i da će cijela porodica na sprovod na žabljak.. osim nje, koja jadna sprijema 4.x prijemni za fdu u beograd, odsek dramaturgija.

pod: p.s. stoji doslovce: dođi, biće svega...

vidim ja sazrela stvar i zapalinski putem titograda. nit lepše prirode nit grđeg grada. ali nije sad riječ o tome:

posluži mi popovu čorbu mmmmmm, neku njegušku žilavu pršutu: stala mi nasred grla razmaženog s parizerom, ono ni tamo ni ovamo, ja bio pomodreo, ne mogu da dišem.. kad ti me mladica opauči po leđima, brale: izlete ona pršuta ko servis nastasea.

aj u krevet da vidimo to sve.. kad dođoh do prolaza nešto mi zatajila alatka.. uh, majku mu: ona se raširila ko mrtva, al ovaj moj ni makac.

ajd sestro malo usmeni rad.

štabre, el ono mišuzpušku miš niz pušku haha.

xaxa kxkx misim usneni i takotajrad.

eee vala ja ti to u usta neću dok sam živa.

eeee sad,

možda kad bi me oženio!

ajde bre pomeri se s mesta pu pu pu. negooo, i ti ćeš mi u be-ge sa tako nazadnim svatanjem.

aj pokušaj još jednom!

neeeeće nešto, ma tako si me tresnula po leđima da sam sad sav indisponiran. a i znaš ovih dana proučavam nešto preseljenje duše. onokao, čitam mnogo i o toj šredingerovoj mački. spopali me i anunnaki pa sam baš intelektualno izmožden.

biće da je to razlog haha.

veruješ li ti u reinkarnaciju? u seljenje duše?

ma vjerujem, nego, zapali pljugu, i sede na ivicu kreveta pored mene, pljunu u prste, pa krenula da mi onako pljuvačkom sve pipa oko korena mr mekanog, ko da traži gde se probušila guma na biciklu.

što to činiš, jadnanebila - ja onako poliglotski?

maaa neđe ti ova stvar izdušššššuje...

primljena je iz 6. puta

a ja ni iz trećeg nisam. nije nam bilo suđeno

Oceni 5