Roditelji na Paradi ponosa
Gajja 01 S

Photo: space-gay-gay-space

Ponosni očevi i još bolja djeca

Stephen, koji za dublinskog prijevoznika Dublin Bus radi 36 godina, nedavno je prevozio vrlo zanimljivu, veselu skupinu. Naime, vozio je autobus pun ponosnih očeva i njihove LGBT djece na Dublin Pride. Vesela je atmosfera zabilježena na dirljivom videu.

Kao i obično, za očeve je seksualnost njihove djece bila suočavanje s nečim novim. Jedan od muškaraca, ponosni otac čak dvojice gej sinova, komentira kako ga donedavno nikad ne biste zatekli u raznobojnoj košulji, a nekmoli s tregerima duginih boja. I drugi ponosni otac tvrdi kako Pride nije događaj na koji bi tek tako otišao, no poručuje da treba biti otvoren. Očevi su bili uvjereni da će njihov plan šokirati njihovu djecu. Tako je, doista, i bilo.

Moja su djeca nevjerojatna i neizmjerno ih volim

Njihova su se djeca nemalo iznenadila vidjevši svoje očeve u svakakvim kreacijama i osjetivši podršku. Vozač Steven, primjerice, pojavio se na vratima sina Liama u odijelu duginih boja i zagrlio ga.

Drugi je otac, odjeven u majicu sa slikom dugine zastave, oko vrata noseći vijenac duginih boja, a u ruci duginu zastavu, podržao svoju kćer na prvom Prideu nakon što se autala. Jednom je od očeva kći prije osam mjeseci rekla da je transrodna osoba, a prije dva mjeseca da će promijeniti ime u Michael i živjeti kao muškarac. On se svom djetetu obratio njegovim novim imenom i poručio da je uvijek govorio da će biti ponosan na njega i podržavati ga.

Otac dvojice gej sinova kaže da su njegova djeca nevjerojatna i da ih neizmjerno voli.

Dirljivi video pokazuje odličnu atmosferu u autobusu i očeve potpuno uronjene u LGBT kulturu. Proud Dads su poručili da će uživati u Prideu i da bi se, ako im se dopadne, mogli vratiti i dogodine.

*Tekst prenosimo sa prijateljskog portala Crol

Oceni 5