Kompjut1

Photo: Facebook

XXZ: Uslovi korišćenja

Pristup portalu www.xxzmagazin je besplatan, u skladu sa pozitivnim običajima na internetu. Smatramo da su posetioci upoznati sa odredbama posebnih zakona kojima se regulišu autorska prava te razni oblici nelegalnog ponašanja na internetu, kao i sa pravilima korišćenja portala XXZ.

Sadržaj objavljen na www.xxzmagazin.com portalu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka XXZ magazina, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu XXZ portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima. Ako želite da prenesete tekst ili fotografiju sa portala www.xxzmagazin, potrebno je od redakcije tražiti dozvolu putem e-maila. Neovlašćeno korišćenje sadržaja iz bilo kog dela portala, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na XXZ portalu vređa vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

XXZ magazin nije odgovoran za zloupotrebe i prekršaje iz domena domaćeg i međunarodnog prava, koje posetioci počine koristeći se sadržajima objavljenim na portalu.

XXZ nisu odgovorne za sadržaje koje kreiraju korisnici portala, na mestu predviđenom za komentare čitalaca i drugim interaktivnim delovima portala. Administratori portala zadržavaju pravo da, bez posebnog objašnjenja, uklanjaju sve sadržaje korisnika za koje ocene da krše pravne i etičke norme.