Music video

Arctic Monkeys: Hello You

Novi album benda Arctic Monkeys već je dostupan svuda, taman na vreme za početak leta ili neku drugu priliku. Uživajte.

Queens of the Stone Age: Carnavoyeur

Jedan od najpopularnijih američkih alternativnih rok bendova Queens Of The Stone Age je nakon pauze objavio novi singl “Carnavoyeur”, koji je ujedno i najava albuma “In Times New Roman”. Uživajte.

All Them Witches: Full Performance (Live on KEXP)

KEXP nas već dugo podseća na poznate i upoznaje s nepoznatim bendovima i novom muzikom, pa smo tako došli i do All Them Witches. Što reče jedan YouTube komentator: "Such goodness. So happy to see them jamming on KEXP again". Uživajte.

Animal Collective: Spirit They've Vanished

Dave Portner i Noah Lennox su 2000. sami objavili jedan album, pa je tako nastao Animal Collective. Počeli su s vrištanjem i mumlanjem, kao zanimljiv noise bend, a vremenom su iz toga nastale melodije. Uživajte.

Blur: The Narcissist

Blur ima novi album. U pitanju je "The Ballad Of Darren", a "The Narcissist" je prvi singl. Činjenica je da ih dugo nije bilo, ali uprkos tome zvuče kao da su u toku. Uživajte.

Mandy, Indiana: Drag [Crashed]

Mandy, Indiana je kvartet iz Mančestera, skup koji na prvi pogled nema baš puno smisla. Ali ima. Postoje još od 2016. i spajaju različite instrumente i žanrove. Uživajte.

Nadah El Shazly: Bānit

Ponovo je vreme za Colors šou, a ovoga puta slušamo Nadah El Shazly i pesmu "Bānit", te gledamo nastup iz maja 2023. godine. Uživajte.

Röyksopp: How The Flowers Grow (Jan Blomqvist Remix)

Na veliku radost svih obožavalaca Röyksopp je objavio video za pesmu "How The Flowers Grow". U pitanju je još jedna nova stvar nakon pauze od skoro dve godine. Uživajte.

Birdy: Heartbreaker

Ponekad zaboravimo da Birdy ima tek 26 godina, budući da vlada glasom koji zvuči zrelo. Volimo je otkad je uradila cover za pesmu “Skinny Love” Bon Ivera, pa sve do danas. Uživajte.

Boygenius: $20

Od debitanskog EP-a supergrupe Boygenius sve su tri njegove članice izdale fantastične albume. Prva je bila Phoebe Bridgers s odličnim albumom "Punisher" 2020. Potom je Julien Baker sljedeće godine izdala izvrsni "Little Oblivions" i Lucy Dacus svoj najbolji album "Home Video". Ove su godine ponovno udružile snage i kao Boygenius izdale prvi dugosvirajući album "The Record" (Andrea Jović)