Weekend Videos
Danf 02 S

Photo: Facebook

Puštamo da nam najbolje promiče

Naš takozvani život: Stvarno, nema ničeg lošeg u običnom, svakodnevnom i, uslovno rečeno, normalnom životu. Zašto pak težimo nečemu što ni sami ne umemo da definišemo dok puštamo da nam ono najbolje, a tako obično, promiče?

Šta je lepota: Iako mislimo da je u vezi sa spoljašnjim izgledom, lepota je nešto drugo – to kako izgledamo često ne utiče na to kako nas drugi doživljavaju. Važnije je to kako se osećamo, šta je unutra.

Pred pravougaonim ekranom: Uvek dostupna internet konekcija i obilje sadržaja bitno su promenili način na koji komuniciramo, gledamo filmove i serije, čitamo knjige, slušamo muziku, pa i koristimo društvene mreže. Šta je nepovratno otišlo u istoriju, a šta će verovatno zauvek ostati s nama uprkos trendovima?

Najbolji posao na svetu: Smeh je važan, čak i kad ste beba. Najmlađu počnu da se smeju pre nego što progovore, a taj zvuk je sama suština lepote komunikacije između ljudskih bića.

Volim devedesete: R&B i soul iz poslednje dekade prošlog veka ostavili su neizbrisiv trag u muzičkoj produkciji, ali kad se samo setimo nekih problematičnih tekstova ili tipskih spotova koje su naši izvođači i reditelji voleli da kopiraju, ne preostaje ništa drugo nego da uživamo u ovim sjajnim parodijama.

Osam sati kvalitetnog programa: Snimak emisije “The 1980 Floor Show“ iz 1973. pronašao je put do modernih građana, a u pitanju je čisto uživanje.

Oceni 5