Vreli ljubavni leksikon g. Mlazanskog
Lazans 03 S

Ukazanje: Mlazanski se preko ekrana obraća članovima XXZ redakcije upozoravajući nas da obavezno uklonimo gljivice na nogama

Photo: XXZ

Putinove ledeno plave oči sijaju od unutrašnje vatre

What’s new?

Ništa nije new, Lazanski u špijunskom glasilu “Sputnik” napisao ljubavnu odu Putinu, opet, ponovo, again.

A tko je Lazanski?

Miroslav je samozvani vojni komentator, zaljubljen u sve što nosi uniformu, naročito rusku.

Opet je nešto lepo pisao o Dodiku?

To je uradio pre neki dan, juče se posvetio susretu Putina i Trampa u Da Nangu.

Gde beše taj Da Nang?

Lazo tvrdi da je to “velika luka u Vijetnamu” i da je “reč o mestu gde se nekada vodila krvava bitka između američke vojske i snaga Vijetkonga i severnovijetnamske armije tokom rata u toj zemlji”.

Upozorenje za maloletne: Ovako izgleda Mlazanski, čovek koji nije na vreme uklonio gljivice na nogama

Znajući Lazanskog, mora da je već u prvom pasusu sebi postavio neko glupo pitanje?

Točno, odmah je upitao sebe “Kakav je bio taj letimični susret dvojice lidera dve najmoćnije zemlje sveta, je li to bilo samo tapšanje po ramenu, čvrst ili labav stisak ruke prilikom rukovanja, kurtoazija, nešto više ili manje od toga?”

Mora da se pozvao na analitičare kakvim sebe s ponosom smatra? 

Naravno, Mlazanski sve zna, jer piše da “analitičari govora tela sada imaju posla, kako da odgonetnu šta su Putin i Tramp tokom kratkog susreta držanjem svog tela poručili svetu, a još više javnosti Rusije i Amerike”.

Da li među “analitičare govora tela” spadaju Vukadinović & Antonić, šta kaže sveznalica vojni komentator:

Ne kaže ništa, već opet zapitkuje: “Je li došao kraj sukobu dve supersile, hoće li Amerika zaista pristupiti postepenom ukidanju sankcija Rusiji i zašto se dan posle te najave Tramp donekle distancirao od svoje prethodne izjave? Jer, u SAD su Trampa odmah podvrgli žestokoj paljbi kritika, nekadašnji šefovi američke CIA, Džon Brenan i bivši šef obaveštajne zajednice SAD, Džejms Klaper, čovek koji je pod zakletvom lagao Kongres, optužili su Trampa „da se plaši Putina, da nastupa naivno, ili iz neznanja, ili iz straha“.

Kladim se da sledi još jedno pitanje iz arsenala Mlazanskog?

Of course, he has a question: “Šta se to zaista dogodilo u Da Nangu, a što nije karakteristika skoro svih dosadašnjih nastupa predsednika SAD?”

Gljivice ne odustaju: Lako zadihani Mlazanski na Lukovićevom stolu

Hoće li Lazanski nešto da odgovori, a ne samo da pita?

Izgleda da se sprema: “Već godinama specijalna odeljenja Pentagona i CIA pomno prate sve javne nastupe Vladimira Putina, detaljno se  analizira njegov govor tela ne bi li se predvideli njegovi sledeći politički i državni potezi”.

Ovaj Lazo je opsednut “govorom tela”, ali šta mu Putinovo tijelo kaže, da čujemo.

“Kad Vladimir Vladimirovič govori o Krimu, o Čečeniji ili o Ukrajini, njegove ledeno plave oči sijaju od unutrašnje vatre”.

Mlazanski je potpuno odlepio, ljubavna vrućica trese ga unutrašnjom vatrom, obično u tom stanju počinje da bunca: “Stručnjaci Pentagona i CIA porede Putinove oči sa očima sibirskog tigra, koji je stalno na oprezu i opasno preteći”.

Da li Miroslav ima neko jevanđelje koje zove analizom:
“U analizi Pentagona kaže se ‘da ima nešto zastrašujuće u pritajenom besu, pa čak i fanatizmu koji se krije ispod same površine njegovog uglađenog, mirnog lika’. Naravno, analizira se i smeh ruskog predsednika. Jedna od najboljih sekvenci opuštajućeg raspoloženja Vladimira Putina jeste neobuzdani smeh tokom televizijskog intervjua sa jednim zapadnim novinarom, koji je ruskom predsedniku pokušao da objasni ‘da američki antiraketni štit u Evropi nije usmeren protiv Rusije’...”

Šta još Mlazanski svedoči za špijunsku službu “Sputnika”? Nije valjda da je još na Putinu?

Jeste, uhvatio se Putina i ne pušta: “Rusi vole svog predsednika koji je izlečio sve rane i poniženja koje je Rusija u vreme Borisa Jeljcina doživela od strane Zapada. Rusija sa Putinom je preživela ‘sindrom izgubljene zemlje’, jer je on ohrabrio Ruse da budu ponosni na sebe, osvojio je srca Rusa uz pomoć samo jednog strastvenog izliva besa. Naime, kada su terorističke bombe u septembru 1999. godine uništile četiri stambena bloka u Moskvi, ubivši stotinak ljudi na spavanju, Vladimir Putin je sebi dozvolio da bude krajnje direktan: ‘Zbrisaćemo teroriste gde god ih budemo našli. Pa čak i sa ve-ce šolja, ako ih tamo nađemo’... “.

Sačekao da se Luković vrati: Strpljivi Lazanski žali se na gljivice iznad svoje glave

Voli Lazanski odlučne muškarce, objasniće on tu agresivnu macho izjavu emotivno.  

“Ta kratka rečenica izrazila je svu tadašnju rusku frustriranost i zbog Čečenije i zbog svih ostalih poteza Zapada prema Rusiji u protekloj deceniji. Prosečni ruski momci odgovorili su na ovu namerno agresivnu mušku izjavu isto onako emotivno kao što su mnogi ranije obožavali Borisa Jeljcina zato što može da popije onoliko votke koliko i njihov prvi komšija”.

Vreme je za seksualni napad na žene, izvolite, grab a pussy, gospodine Lazanski-Weinstein!

“A Ruskinje su, izgleda, osetile gotovo seksualno zadovoljstvo, jedna žena je priznala u novinskom članku da ima erotske snove o gospodinu Putinu”.

Mlazanski već godina nutricioniše wet dreams glede Putina, što lično priznaje u svakom novinskom članku.  

“Američke službe, dakle, procenjuju da se Donald Tramp plaši Vladimira Putina. Da li je tome razlog — ako su procene američke obaveštajne zajednice tačne — to što su britanski mediji odmah posle inauguracije Trampa špekulisali da ruske službe imaju kompromitujuće Trampove fotografije u jednom moskovskom hotelu sa nekoliko mladih Ruskinja? Navodno se druženje odigralo u apartmanu i u krevetu gde je nekada odseo i spavao bivši predsednik SAD, Barak Obama”.

Mlazanski širi temu i pita Lukovića: Da li djevojke niske društvene odgovornosti vaistinu imaju gljivice i - gde?

Sledi, da pogodimo, seksualni pasus s pikantnim detaljima o vrlinama i oblinama mladih Ruskinja, izvolite se nagi skinuti, Miroslave!   

“Kada su Vladimira Putina novinari upitali za te špekulacije, predsednik Rusije je odgovorio ‘kako ne veruje da bi Tramp, kao nekadašnji šef licence za izbor Mis univerzum, pristao sada da se druži sa mladim ruskim devojkama niskog stepena društvene odgovornosti’.  I dodao: ‘Uostalom, naše devojke niskog stepena društvene odgovornosti lepše su od isto takvih američkih’...

Mlazanski kao da je ljubomoran na pee-pee igrice u Trampovoj hotelskoj sobi, jer osveta američkom klovnu od predsednika stiže vlažno poslužena.  

“Pored svih Trampovih političkih skandala i problema sa kojima se bori svaki dan, samo bi mu još trebale vesele fotke iz Moskve, sa potpisom ruskih službi: ‘Donaldu s ljubavlju…’…”.

Ima li još nešto?

Nema, dnevna doza Mlazanskog je dovoljna za svaki ve-ce u kojem čuči terorista niskog stepena društvene odgovornosti.

Da se na kraju zahvalimo “Sputniku”?

Hvala ti, “Sputniče”, što si lansirao Mlazanskog u Putinovu orbitu. May the force be with him!      

Oceni 5