Weekend Videos
Avganistan 01 S

Photo: Screenshot

Rat bez kraja

Avganistan: Talibani su 21. avgusta 2021. godine zauzeli Kabul, a tome je prethodilo mnogo toga. U dokumentarnom filmu iz 2019. godine šest žena iz Avganistana priča o sećanjima na ono što je prethodilo višedecenijskom ratu.  

To be continued...: Komičarka Julie Nolke objavila je novi skeč u serijalu "Objašnjavam pandemiju sebi iz prošlosti". Ko zna koliko ćemo još nastavaka dobiti, no kako smo svi prilično rezignirani, poput Julie iz sadašnjosti, bitno je da bar imamo čime da se zabavljamo.

Roboti sposobniji od ljudi: Nedavno se pojavio video u kojem se vidi kako humanoidni robot Atlas demonstrira parkur veštine. Nakon toga su objavljeni i nemontirani snimci, koji zainteresovanima približavaju proces „edukacije“ sada već slavnih robota.

Slika priča priču: Stvaralaštvo Edwarda Hoppera i danas izaziva interesovanje, identifikaciju i brojna tumačenja, a nešto više o njegovim najpoznatijim delima i kontroverzama u privatnom i javnom životu donosi YouTube kanale "Great Art Explained".

Drugo lice Male sirene: Te daleke 1975. godine popularna priča o Maloj sireni se pojavila kao anima, a rezultat je više nego interesantan.

Freaky Friday: Glumac John Early napravio je urnebesnu parodiju na 73 pitanja magazina Vogue. Preostaje samo da gledamo i uživamo.

Dan očeva: Tom Daley se tokom Olimpijskih igara susreo s mnogo homofobičnih komentara, većina je bila na račun njegove porodice. Naime, nekima je zasmetalo što dobitnik zlatne medalje ima supruga i sina, pa zbog toga gledamo ovaj video.

Oceni 5