Weekend Videos
Mucke 01 S

Photo: IMDb

Sasvim dovoljno za večnost

A Tribute to Boycie: Glumac John Challis, poznatiji kao Boycie iz "Mućki", napustio nas je prošle nedelje ostavivši iza sebe bogatu televizijsku karijeru i brojne ljubitelje koji će ga možda pamtiti samo po jednoj ulozi, ali nekad je i to sasvim dovoljno za večnost.

Stanford Blatch: Ostali smo i bez glumca Willia Garsona, poznatog Stanforda Blatcha iz serije Seks i grad. Predstavljao je jednu manjinu, te uprkos tome što je ta predstava mahom bila stereotipna, ušao u istoriju.

This Autumn: Stiglo je najlepše godišnje doba, tokom kojeg se najčešće smenjuju sva četiri. Neko mu se raduje, neko ga dočekuje setno, ali uz odgovarajući soundtrack sve je bolje i lakše.

Ljubav je uvek zakon: Nakon još jedne Parade ponosa u Beogradu ponovo se podseća na iste stvari koje mogu da se skupe u jednu rečenicu – i LGBTIQ+ osobe su ljudi.

Budi kao Mariah: Neretko zaboravljamo kolika je Mariah Carey legenda, naročito koliko je precizno i jezgrovito znala da kaže veliku istinu. Ne tiče se samo Madonne, već svih nas.

Najduži film na svetu: Najduži film na svetu prirodno ima i najduži trejler na svetu. Video koji u drugim slučajevima traje tek nekoliko minuta, ovde oduzima vreme koje se obično troši na ceo film. Samo trejler traje sat i dvanaest minuta. U pitanju je film Ambiancé za čije gledanje je potrebno 720 sati, ili 30 dana. Delo je švedskog reditelja Andersa Weberga, a o filmu se govorilo još 2014, kada je najavljeno da će biti prikazan 2020. godine, te uništen odmah nakon toga. Weberg je 3. januara 2021. godine na svom Twitter profilu napisao da je sve završeno, ali nije najjasnije da li je jedina kopija filma zaista uništena.

Vreme je za violinu: Poznati violinista Nigel Kennedy obradio je pesmu “Purple Haze” Jimija Hendrixa, a rezultat je više nego zanimljiv. Uživajte.

Oceni 5