Bazenska biblioteka
Marc 01 S

Photo: Marc Martin

Sede glave u javnim toaletima

Nameravao sam da odem, ali sam u tom trenutku primetio da se jedan usamljeni mladi Arapin šetka s rukama u vetrovki – prilično neupadljiv , ali je svejedno zračio nečim zbog čega sam osetio da moram da ga imam. Bio sam uveren da me je primetio, te sam osetio slastan nalet dodatne požude i zadovoljstva od pomisli da ću ga jebati  dok me drugi mladić čeka kod kuće.

Kako bih ga iskušao zašao sam iza paviljona: tamo se nekoliko javnih klozeta , u koje su uglavnom svraćali usamljeni sredovečni muškarci, ušuškalo u bankinu glavnog druma, obraslu bršljanom i zasenjenu četinarima. Sišao sam niz popločane stepenice između zidova – okružio me je sterilan , iznenađujuće prijatan miris. Sve je bilo vrlo čisto, a u nekoliko kabina, ispod poliranih bakarnih cevi, stajali su muškarci, koji su kišnim mantilima zaklanjali ogoljene genitalije od nedužnih posetilaca ili sumnjičavih policajaca. Osetio sam blago gađenje – ne osudu, već bojazan da ću jednoga dana postati takav. Njihove glave izgledale su mi sede i nevoljene dok su se okretali puni očekivanja. Koliko li su samo uložili u tako slab život… Da li su ti starci uzajamno klimali glavama dok su, dan za danom, zauzimali svoja mesta jedan pored drugog na ovoj ili onoj stanici podzemnog metroa? Da li su se ikada, očajno željni onoga za čim su tragali - što nije bio samo seks, međusobno dodirivali? Bio sam siguran da nisu, već ću se u podrazumevanoj tišini koncentrisali na ono što nisu mogli da dobiju. Nije me bilo stid, ali sam bio suviše gord da bih stao među njih, pa sam posle kratkog oklevanja samo produžio.

Otišao sam na drugi kraj prostorije, gde su se nalazili umivaonici, i usmerio pogled ka ogledalu – pogled koji je obuhvatao sve što se nalazilo iza mene. Planirao sam da Arapinu ostavim smo minut vremena da se pojavi, te da, ukoliko se to ne dogodi, jednostavno odem. Pretvarao sam se da me jedino zanima sopstveni odraz u ogledalu, prošao sam prstima kroz kosu i konstatovao da izgledam strašno uzbuđeno. Onda su se začuli koraci na spoljnim stepenicama, spori i teški, a odmah zatim i zadihano pevušenje nekog baritona. To nije bio mladić kojeg sam čekao, pa sam osetio razočaranje, pomešano sa dozom olakšanja. Iza mene se pojavio stariji muškarac i pevušeći neku melodiju prišao jednom od pisoara. Uhvatio se za cev kako bi održavao ravnotežu i ljubazno se nasmešio razočaranom tipu koji se nalazio sa njegove desne strane. Posle nekoliko trenutaka drhtavo je izgovorio „O, teško meni“, pa se zateturao. Onda se okrenuo ka meni i uz tup udarac pao na pod. Pozamašno telo se rasulo po pločicama, a glava se našla odmah ispod pisoara. Iz šlica je izvirivao iznenađujuće veliki, ali nežan penis. Na licu mu se pojavio samoprekor, kao da se u tom trenutku setio nečega važnog što je prethodno zaboravio. Na usta je krenula pena, lice se neobično ukočilo, a jagodice su iz rumene prešle u boju šljive.

Muškarac koji se u tom trenutku nalazio iza njega uzdahnuo je „Gospode bože“ i istrčao napolje. I ostali su žurno zakopčavali šliceve, a sva lica sa izrazom onoga koji je uhvaćen na delu, okrenula su se ka meni.

Oceni 5