Weekend Videos
Ltke 01 S

Photo: Lava

Seks lutke, laži i videotrake

Skupe lutke za ljubitelje seksa: Matt McMullen  iz Kalifornije pravi seks lutke koje koštaju ni manje ni više nego šest hiljada dolara, što je tema dokumentarnog filma „Honey Pie.“

Gde su neboderi u Evropi: Verovatno se nikad niste zapitali zašto u Evropi ima manje nebodera nego u Severnoj Americi ili Aziji. Uprkos tome, ovaj video odgovara baš na to pitanje. Zanimljivo je, iako vas ne intersuje.

Posao iz snova: Kako pronaći idealno zanimanje, uprkos trenutnom znanju, obrazovanju ili prebivalištu, govori Laura Berman Fortgang.

Salvador Dalí meets Walt Disney: Krajem 1945. godine Dizni je prišao Daliju i predložio mu da zajedno rade na filmu za koji je već razvio ideju. Naslovljen Destino, film bi se zasnivao na meksičkoj folk pesmi Armanda Domingeza, tako da bi u pozadini bi išla muzika koja bi pratila Dalijeve ilustracije. Dali je sa oduševljenjem prihvatio i ubrzo počeo da radi na crtežima.

Meksički raj: Las Pozas („Bazeni“) je suptropska bašta koju je osnovao britanski pesnik Edward James, u kojoj su umetnička dela od betona umetnuta u tropski pejzaž. Tako je nastala posebna vrsta raja od retkog cveća upletenog u armaturu.

Slatko od parodije: Oni koji su devedesetih odrastali u nečemu što se klicalo Jugoslavija dobro znaju ko su prave „Single Ladies.“

Oceni 5