Weekend Videos
Stadd 01 S

Photo: axon.photo

Šest načina za Nirvanu

GOLIM TELOM PROTIV BREXITA: Doktorka Victoria Bateman svoju kampanju protiv Brexita vodi na neubičajen način – bez odeće. U ovom video klipu iz emisije „Good Morning Britain“ možete da saznate i zašto.

MLADOST POČINJE TEK KAD TI JE 69 GODINA: Kao 24-godišnjak, Billy Ray Suggs zbog trgovine kokainom osuđen je na 23 godine zartvora.  Period iza rešetaka je iskoristio da se posveti sebi tj. svom telu. Nakon stalnih vežbi, pažljive ishrane i obaveznog jointa, Billy je danas uspešan fotomodel o kojem je berlinski reditelj Francisco Sendino napravio ovaj kratki dokumentarni film.

MISTICIZAM I RITUALI: Londonska rediteljka  Yumna Al-Arashi napravila je film “Rituals: 99 Names Of God”, koji je svoju premijeru imao na festivalu u gradu Tribeca, a reč je o delu koje na poetski način objašnjava misticizme i rituale u islamskoj tradiciji kroz vekove.

KAD ARHITEKTA RADI ZA SEBE: U ovom trominutnom spotu upoznaćemo kuću za odmor tj. vikendicu meksičkog arhitekte Carlosa Herrere.  Da je sreće, ovde bi se smestila redakcija našeg XXZ portala: sve nam odgovara, tišina, priroda, design, dvorište, biljke. Ako Carlos ovo pročita, neka nam se javi! Možda čuda stvarno postoje!

OPUŠTAJUĆA MUZIKA UZ KRIKE DINOSAURUSA: Naslov ovog video-spota sve objašnjava:  3 HOURS of RELAXING RAIN in JURASSIC PARK! Calming Rain and Thunder -Dinosaur Sounds- Ambiance. Ako imate problema sa nesanicom I vrućinom, probajte da slušate kišu i urlike praistorijskih čudovišta, 180 minuta prođe dok ste rekli Jurassic Park!

REZERVNI DOM ZA XXZ: Ako nam propadne aranžman sa Carlosom Herrerom, uvek je tu draga Florence Welch iz nama takođe drage grupe Florence + The Machine. U njenom raskošnom domu, čitava naša redakcija našla bi mir, iskupljenje i mesto gde bismo u harmoniji mogli da stvaramo. Florence, don’t forget XXZ magazine!

Oceni 5