Weekend Videos
Fooda1

Photo: Rafael Trobat

Slatkiši koje niste tražili

Poslastice koje niste tražili: Ovakvi recepti pojavljuju se potpuno nepozvani kada otvorimo YouTube; u realnosti ne ispadne uvek sve savršeno kao na snimku, ali u ovom slučaju receptu vredi dati šansu. Uostalom, zašto samo mi da patimo?!

Breakup sex: ASMR je popularan već neko vreme, a podrazumeva umirujuće zvukove, poput šaputanja, češljanja i šuškanja. Kada se ta praksa udruži sa seksualnim životom onih koji se rastaju dobija se nešto sasvim drugačije.

Životne muke Instagram modela: Julie Nolke je komičarski dar s neba, što njen najnoviji video i potvrđuje. Onome ko je proveo makar pet sekundi na Instagramu, sve će biti jasno.

Pina zauvek: "Ukoliko nemate kartu za njeno gostovanje, onda se snađite! Probajte prvo na kartu više, ili na šarm, a ukoliko vam i to ne uspe, onda otmite, ubijte, ali nemojte propustiti ovu čaroliju". Pre više od tri decenije umetnički kritičar francuske televizije ovim nesvakidašnjim rečima najavio je parisko gostovanje jedne doista nesvakidašnje umetnice – Pine Bausch. Od tada, priča se ponavljala kada i gde god da je nastupala sa svojim plesnim teatrom iz Vupertala. Gužve, redovi, predstave rasprodate za pola sata. Fanovi koji putuju po svetu u nadi da će videti svoju omiljenu produkciju ove kult figure svetskog baleta. Plesači koji stoje u redovima i strpljivo čekaju na audicijama za prijem u njenu grupu... Čuvena nemačka koreografkinja preminula je 30. juna 2009. godine.

Sve bolesti izlečene: Urnebesno je i pomalo steno gledati video u kojem nam Hank Green sa YouTube kanala Vlogbrothers čita svoja predviđanja za 2020. godinu, nastala 1990.

Ista pesma, samo drugačije: Kada se promene određeni elementi, često se menja i značenje pesme, pa je tako i sa Jolene, popularnom pesmom koju je prva otpevala Dolly Parton.

Oceni 5