Weekend Videos
Dogz 01 S

Photo: Braca Stefanović/XXZ

Smeh i patnja, o psu da ne govorimo

Kad koleginica loše folira da te gotivi pa se smeje ko hijena: Sa kanala Sandre Silađev poznate pod nadmikom Dinja.


Yoga For Suffering | Yoga With Adriene: Ako već želite da patite, činite to uz jogu.  U stvari, ovo nije nikakva patnja već zgodan način da se opustite i uživate. Valjda.


BoliMe Pričamo je serija video razgovora o mentalnom zdravlju: Na temelju prve epizode jasno je da vjerujemo u društvo u kojem se o mentalnom zdravlju razgovara jednako lako kao i o onom fizičkom.


Nikad ništa nije tako malo da ne bude ugodno:  Serijal o minijaturnim stanovima i apartmanima s puno praktičnih ideja. U ovoj epozodi:  Tiny Apartment – Treehouse


Drag Queen vs Trump: Nina West je drag kraljica i komičarka koja se pojavila u 11. sezoni sada već poznate rijaliti emisije RuPaul's Drag Race, u kojoj nije pobedila, ali je proglašena "ponosom sezone". Budući da se bavi i političkim aktivizmom, Nina, naravno, nije mogla da preskoči ni američkog predsednika Trampa.


I pas ima najboljeg prijatelja: Kyle i njegov pas Katana prešli su stotine kilometara kroz divljinu, samo s jednim ciljem: da Katana povrati samopouzdanje koje je izgubila nakon što je oslepela.

Oceni 5