Nađi me
Call 05 S

Photo: vox-cdn.com

Sprema se nastavak filma "Call Me By Your Name"

Film Call Me By Your Name je od samog početka privukao pažnju, posebno kvir publike koja još uvek žudi za vidljivošću, pa se odmah maštalo o nastavku koji bi nam pokazao šta je dalje bilo, i u šta se pretvorila sanjiva, letnja ljubavna priča.

Reditelj Luca Guadagnino je u intervjuu za italijanski magazin La Repubblica potvrdio da su glavni glumci potpisali ugovor za nastavak. „Pre koronavirusa putovao sam u Sjedinjene Američke Države da bih se upoznao sa scenaristom kojeg cenim, ali čije ime za sada neću otkrivati, a cilj nam je bio da razgovaramo o nastavku filma,“ rekao je Guadagnino. I nastavio rekavši da su na nažalost, morali da obustave snimanje. „Veliko je zadovoljstvo raditi sa glumcima kao što su Timothee Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Esther Garrel. Svi će biti u novom filmu“, potvrdio je italijanski reditelj na kraju.

Nastavak romana Zovi me svojim imenom objavljen je 2018. godine pod nazivom Nađi me u kome se nastavljaju životi junaka nakon nekoliko godina, a koji je dostupan i u Srbiji zahvaljujući izdavačkoj kući Štrik.

Call Me By Your Name je dobio odlične kritike i Oskara za najbolji adaptirani scenario.

Oceni 5