Mali Rusi ujka Vovi, s ljubavlju
Apju 01 S

Čekaju poslednju bitku u kojoj će dati život: Nesrećna ruska deca u kandžama Ane Kuvičko

Photo: govorisrbija.rs

Spremni da daju život za Putina i rusku Aljasku

Mali vojni kadeti daju reč da će zadržati svoj položaj na Krimu, ali i da se neće zaustaviti u komšiluku, već će da povrate Aljasku od SAD (Rusija je prodala SAD 1867. za 7,2 miliona dolara). U pesmi se ne pominje da će otkupiti Aljasku nazad, deca imaju neke druge, malo ratobornije planove.

Na snimku se nalazi i pomenuta poslanica Kuvičko, koja peva zajedno sa mladim policijskim kadetima, koji imaju manje od 10 godina, što bi moglo da se protumači I kao zloupotreba dece u političke svrhe, ali to izgleda u Rusiji nije zabranjeno. Pogotovo ako se deca zloupotrebljavaju u Putinovu korist. Tekst za pesmu napisao je, navodno, taksista iz Moskovske oblasti, Vjačeslav Antonov.

Kako kažu ruskokolonaši, “na Kuvičko je snimak dopunila slikama iz inostranstva i očigledno je imala nameru da prikaže haos koji vlada u zemaljama sveta, koje su ‘lišene predsednika’“. To jest, zemlje koje nemaju diktatora na čelu osuđene su na haos, evo recimo Švedska.

Kadeti pevaju o konfliktima širom sveta, a upozoravaju i da se ne otkrivaju nikakve slabosti vlasti. Od malih nogu treba vežbati veštinu neuočavanja loših strana vlasti, ukoliko želite da napravite ozbiljnu karijeru. Važno je samo početi na vreme.

Sve za Putina i napredovanje u karijeri: Ana Kuvičko, ljubiteljka dečje pogibije“Ako nas komandant poziva na našu poslednju bitku, mi smo s vama, ujka Vovo” – pevaju kadeti u pesmi. Tako mladi, a već spremni na poslednju bitku, odnosno besmislenu pogibiju zarad probitka finansijsko-političke oligarhije. Kad nema cara, treba dati život za Putina. Ne daj bože da treba učiti decu kako valja da nešto naprave od svojih jedinstvenih, neponovljivih života. Takvo mekuštvo se viđa samo na zlom zapadu ogrezlom u haos. Rusi se rađaju da bi poginuli za Putina.

“Tekst pesme govori o teškim diplomatskim odnosima na međunarodnoj areni, u kojoj se Rusija pokazala nepokolebljivom i uporno podržava svoj vektor razvoja uprkos pritisku. Štaviše, deca inspirisana primerom Krima, nadaju se ponovnom ujedinjenju drugih izvorno ruskih teritorija. Sada imaju i druge, ne manje ozbiljne izazove pred njima. Ali oni će definitivno uspeti i pobediti” – rekla je Putinova poslanica Kuvičko.

Zemlja koja ovako zlostavlja svoju decu ne mora da brine za svoju budućnost, jer teško da će je imati.

Oceni 5