Weekend Videos
Frie 07 S

Photo: bloximages

Šta je s prijateljstvom?

Šta je s prijateljstvom: Prijateljstva nekada znaju biti komplikovanija i od ljubavnih odnosa. Možda baš zato što među pravim prijateljima ne bi trebalo da bude nikakve "transakcije" i interesa osim puke želje da se s nekim provede vreme i razgovara smisleno, a da se svako u toj relaciji pritom oseti prijatno, sigurno i shvaćeno.

Budućnost ljubavi: Esther Perel stalno priča o ljubavi, a ističe nešto zanimljivo: po prvi put uspeh cele porodice zavisi od kvaliteta odnosa primarnog para. Zbog toga svako mora više da radi na sebi, jer ništa se više ne podrazumeva.

Vesele sedamdesete: Oduševila nas je "Daisy Jones & The Six" i kao knjiga i kao serija i kao muzički album. Kako su uzor našli u grupi Fleetwood Mac, algoritam se potrudio da nam i povodom njih ponudi što više sadržaja. Tek kad se prisetimo njihovih istinskih drama i haosa, postaje još jasnije da je stvarnost često luđa od fikcije.

Svet oko nas: I strašne stvari su dokaz da je svet čudesna stvar i da se po njemu krije sve i svašta. Bobbit crv je stvar iz noćnih mora.

Svet na dlanu: Kako je lepo kad jedan Amerikanac razume Evroviziju, još lepše kada bolje i od nas shvata određene stihove i poruke! Overthinking nekad zaista ima smisla.

Ploča u glavi: Iako se danas množe oni koji bi da poravnaju Zemlju, neki pametni Grci su još pre dve hiljade godina znali kojeg su oblika planete. Carl Sagan objašnjava kako.

Oceni 5