Alarmantno pismo glavnog urednika

Teški dani za XXZ portal

Bracca 02 B
Kako sam uvek verovao da je ovo web-glasilo, bar u moralnom smislu, vlasništvo upravo čitalaca kojima se dopada ono što radimo, nemamo kome da se obratimo sem onima zbog kojih i postojimo. Da ne podsećam da je portal potpuno otvoren i da nemamo nikakvu zvaničnu pretplatu; da ne podsećam koliko vam velikih, često ogromnih tekstova plasiramo bez ikakve naknade; da ne podsećam da su nam izvori prihoda limitirani, a mnogi oglašivači još uvek nedostupni. I da vas podsetimo: tekstovi jesu besplatni, ali naš rad košta!

Natrag na tekst

Komentari

Imam li prava...

S obzirom na sve izrečeno imam li prava kazati kako ja para nemam,ili me sram da uplatim 20 e jer više,bog mi je svjedok,nisam u mogućnosti? Ili mislim da je to tako mizerna svota koja ništa neće pomoći...i tako često sa osjećajem srama čitam XXZ novine kao i rahmetli E-novine što čitah,i bi mi žao iskrenih ljudi svih naših naroda i narodnosti koji ispravno misle i pišu..a za to treba trud i još puno toga..pa i novaca..a to mi čitaoci često uzimamo zdravo za gotovo..probudimo se i kliknemo pa čitamo iz udobnih domova...da skratim,uplatiću 20e i biću dio zdravo-razumskog tima,apeliram i na druge,pa 1 euro-1 euro..tko će nam drugi držati svjetiljku poviše nacionalističkog mraka? Pozdrav ekipi iz Dubrovnika.
vlaho.M 09.04.2019, 22:02:41

Ponosni smo na naše čitaoce

Hvala puno, svaka donacija je dobrodošla. :)
milan.z 10.04.2019, 19:10:16

Sadržaj portala

Redovno sam posječivao portal 'e-novine' a 'XXZ' sve manje i sve rjeđe. Ovo pišem 'preko volje' jer ne bih želio da budem nepristojan. Ja kao čitaoc sam ostao 'zarobljen' u portalu e-novine i nikako ne mogu sebe da 'pronađem' ovom portalu. Također mi nedostaju drugi čitaoci sa svojim komentarima. Izgleda da su i oni napusti portal i možda su kao i ja ostali zarobljeni u starom obliku portala. Postoji li mogučnost bar djelimičnog povratka na 'staru slavu'. U svakom slučaju ču se odazvati na vaš poziv. P.S. Obradovao bi se kratki odgovor.
sead.S 01.05.2019, 19:55:15

Poštovani Seade,

Nadamo se da ćete se u potpunosti okrenuti XXZ magazinu, i da će vas u tome slediti i drugi čitaoci koji su, kako kažete, "ostali zarobljeni" na portalu e-novina. Princip komentarisanja je isti, a što se drugih formata tiče smatramo da je XXZ sledeće logično (i bolje) poglavlje. Čitajte nas i dalje i puno pozdrava od redakcije.
milan.z 01.05.2019, 21:10:06

”Заробљен и ја”

Добар је и овај портал, али као што је Сеад навео матрица е-Новина је и мени боља и потребнија за ово време. Таленат Петра Луковића и Бојана Тончића долази до пуног изражаја у формату е-Новина. Наравно, ваш избор и ваша одлука али питали сте за мишљење читалаца.
mio.K 04.05.2019, 11:39:29

Rado bih vam pomogla

Vlada me je pak osisala na kratko, ogulila do koze, do krvi. Boga molim da otac ne umre jos neki da, necu ni za svecu imati. A bicu srecna ako novac koji sam morala da uzajmim vratim do nove godine. Zao mi je. Ode i ono sto sam cuvala za nedajboze bolesti. Sve, sto rece Kesic. Dodjem vam, uz gorki osmeh ovo napisah. Sve najbolje vam, pak, zelim.
gabrijela.j 07.05.2019, 00:43:51

Seade,

ljubim te u prezime. Jesi li rod sa mojim omiljenim piscem, filozofom mog zivota. Ceo zivot promisljam kroz njegov zivot i delo, narocito kroz knjigu Dervis i smrt. I meni nedostaju e-Novine. Niceg slicnog na medijskoj sceni niti je bilo, niti ce biti.
gabrijela.j 07.05.2019, 01:10:05


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar