Primer kao iz filma
Addams1

Photo: IMDb

The Addams Family: Jednakost porodica

Trejler za novu verziju kultne serije „The Addams Family“ je pored prikaza toga šta od serije možemo da očekujemo, doneo i snažnu poruku o jednakosti, te budućnosti kako američke, tako i porodica iz celog sveta.

Addams serijal je svoj život započeo još pedesetih godina prošlog veka kao strip parodija na momente iz života tradicionalne porodice. Novi film planira da nastavi tu tradiciju, budući da u trejleru mogu da se vide crteži na kojima su članovi tradicionalni porodica, ali i mešovitih, potom porodica u kojima jedan od partnera živi sa poteškoćama u kretanju, te porodica sa dve mame i dvojicom tata.

„Svaka porodica je drugačija, ali su neke porodice još više drugačije od drugih,“ kaže narator na početku trejlera, a pre nego što se pred gledaocem pojave redizajnirani članovi Addams klana, animirani, ali življi nego ikad. Budući da film pre svega cilja porodice, prikazivanje istopolnih parova je od neprocenjivog značaja, budući da ukazuje na novi stepen prihvatanja i razumevanja.

Novim Addams junacima glasove su pozajmili Charlize Theron, Oscar Isaac, Chloe Grace Moritz, Finn Wolfhard i Bette Midler, a tu su i Sarah Paulson, Alec Baldwin i Joaquin Phoenix. Premijera je zakazana za oktobar 2019. godine, pa se u međuvremenu očekuje još informacija i poruka o jednakosti.

 

Oceni 5