Weekend Videos
Top lista nadrealista S

Photo: Printscreen

Top lista nadrealista je i dalje bolno aktuelna

Red za benzin: Top lista nadrealista je i dalje bolno aktuelna, a izgleda da će tako biti i ubuduće. Istorija se ponavlja samo kao farsa, a nama kao Top lista nadrealista.

Stari crtani filmovi: Neki programi su kao portali za putovanje kroz vreme. Na primer žuta ptica koja danas ne izgleda kao sadržaj koji je namenjen deci.

Feeling the Bern: Američki senator Bernie Sanders uvek je dobrodošli glas zdravog razuma, bilo da govori o lokalnim temama (koliko uopšte neka američka tema može biti isključivo lokalna?), ili da razmatra svetske teme i sukobe. Iako nije izabran za predsednika SAD, Sanders pokušava da glavne postulate svoje politike inkorporira u mainstream američku politiku, što svima u Americi, a i šire, može doneti samo dobro.

Budućnost: The Sims 4 uvodi opciju izbora zamenica za Sims likove, najavljuju programeri.

Igrači će moći da imenuju i za svoj Sims lik odrede rodne zamenice.

“Iako su zamenice veoma važan deo kada je u pitanju veća inkluzivnost za The Sims 4, razumemo da prilagodljive zamenice neće učiniti igru 100% rodno neutralnom. Učiniti The Sims 4 više inkluzivnom igricom je za nas stalni proces učenja i razvoja i nastavićemo da ažuriramo ovu funkciju tokom vremena.”

Genetika i okruženje: Mogu li ljudi da se menjaju ili su večito uslovljeni sopstvenom genetikom i onim što im je dato i pre samog rođenja? Kakvu tu ulogu igraju vaspitanje i sredina u kojoj odrastamo? Na ta pitanja odgovaraju oni koji proučavaju živote jednojajčanih blizanaca odvojenih na rođenju, onih koji su rasli u potpuno drugačijim uslovima od svog brata ili sestre.

Kako se voli: Nekima uspeva, drugima ne. Zašto? Evo odgovora.

Oceni 5