Na ovom pokeru tvoj dobitak je veći čak 1000 puta
Comp 01 S

Photo: The Verge

Tradicionalni šmek karata i kazina

Možda je kalendarski blizu kraj letnje zabave, ali u Meridian kazinu svakako ne. Kuća besplatnih spinova i najvećeg izbora onlajn slot igara mesto je gde se iznova rađaju iznenađenja i gde zabava nikada ne prestaje, već se samo povećava. Stiže viševekovna omiljena kazino igra, pažljiva kombinacija starog šmeka i ultra dinamične digitalne forme – Joker Poker.

Zna se da ljubitelji najpopularnije kartaške igre cene neke neprolazne standardne karakteristike ove igre, pa je zato Meridian je napravio idealan balans između moderne verzije ove igre i zadržavanja klasičnog izgleda i retro šmeka. Joker Poker je igra sa jednim špilom karata i jednom Joker kartom, koja menja sve preostale karte. Sastoji se iz dve runde. U prvoj rundi se deli pet karata. Igraču će biti ponuđeno koje karte su najbolje za njega i one se automatski označavaju, dok se ostatak karata „odlaže”, koje se zamenjuju drugim iz špila.

Ako postoji dobitna kombinacija na kraju druge runde, igrač dobija osvojeni iznos. Svaki tekući dobitak igrač može udvostručiti klikom na DUPLIRAJ dugme. Igrač može izabrati da kocka samo polovinu tekućeg dobitka pritiskom na dugme PREPOLOVI, a druga polovina dobitka se prebacuje na račun igrača.

Da bi se udvostručio dobitak, igrač mora pogoditi da li će sledeća izvučena karta biti manja ili veća. Svaki uzastopni odabir ispravne boje karte, udvostručiće dobitak. Ono što sve zanima je koja je najveća nagrada na pokeru. Odgovor je neodoljiv - 1000x ulog predstavlja vrhunac poker igre.

Za ljubitelje pokera, Joker Poker predstavlja pravu poslasticu, jer poseduje sve one osobine koje čine poker jednom od najzanimljivijih igara, a sa druge strane, neki novi šarm koji je Meridian provukao kroz ovu igru, dodatno povećava uživanje u igri.

Meridian i Joker Poker donose idealan spoj klasike i savremenog pristupa, neodoljivi spoj standardnog pokera i ultra modernog dizajna.

Oceni 5