Weekend Videos
Done33

Photo: thequeerfrontier

Trendovi se menjaju, čovečanstvo ne

Istorija ljudske mizerije: Trendovi se menjaju, ali čovečanstvo kao takvo - teško. Potvrđuje to istorija dijeta i doživljaja ljudskog tela, uglavnom u zavisnosti od polne, rodne, rasne i klasne pripadnosti. Izuzetno informativan i zanimljiv video iz kojeg, možda, eventualno, nekad nešto i naučimo.

Willem Dafoe groznica: Saturday Night Live je ugostio mnoge poznate ličnosti, a uvek je zanimljivo da čujemo šta imaju da kažu o aktuelnom trenutku, o svetu uopšte.

Kad ste u dilemi, Ramani: Danas se dosta govori o narcizmu, što odmah povećava mogućnost da svakome zalepimo tu etiketu. Zato, ne slušajte nikakve gurue i šamane, već samo psihološkinju dr Ramani, jer ona zna o čemu priča. Od kojeg god videa da krenete, sigurno je da se nećete zaustaviti samo na jednom, stoga ovo nije samo predlog videa, već čitavog YouTube kanala. Vremenom ćete naići tačno na onaj video koji vam treba.

Retro: Kad je retro, onda Cher – osvrt na daleku 1981. godinu.

Zašto kažeš NFT, a ne znaš na šta misliš: U poslednje vreme svi govore o NFT-ju misleći da znaju šta je NFT, dok oni koji ne znaju šta je NFT traže objašnjenje od onih pređašnjih... I tako unedogled.

2001: A Space Odyssey i misteriozni svršetak: Neke filmove volimo zauvek, pa nam nikada nije dosta objašnjenja. Evo šta nam Stanley Kubrick poručuje iz 1980. godine.

Oceni 5