Weekend Videos
Trumpsy 01 S

Photo: Inverse

Trump na steroidima

Bolest i ozdravlenije: Rapidni "oporavak" predsednika SAD, rani izlazak iz bolnice i izjave koje su usledile inspiracija su kako za komičare tako i za tragičare i hroničare.

Komšijski prozori: The Neighbors' Window je kratki film o sasvim običnom životu, toliko običnom da se misli da su svi drugi životi bolji, da je trava zelenija tamo preko puta.

Prošlost i budućnost u sadašnjosti: Explaining the Pandemic to my Past Self umesto viralnog video-hita postao je serijal, pa tako imamo i drugi i treći deo. Iako smo u okviru ove rubrike sa čitaocima već podelili prvi video pre nekoliko meseci, red je da ga se podsetimo i pogledamo nove nastavke, uz strepnju dublju od nade da će ih biti još.

Nije lako: Svakog vikenda bi trebalo odvojiti par sati za sebe i neku privatnu meditaciju. Film Nije lako s muškarcima može da bude vrlo koristan u takvim situacijama.

Mačke iz rimskih ruševina: U nekim delovima sveta nema mačaka lutalica, u Rimu ih ima na pretek. Najviše anegdota ispričano je o mačkama koje žive u drevnim ruševinama u ovom gradu.

Oceni 5