Weekend Videos
Wes 01 S

Photo: IMDb

Udaljite se, ali ostanite bliski

Pravila socijalnog distanciranja: Kad je teško – film! I tu na scenu stupa Wes Anderson, budući da se njegovi filmski junaci udaljavaju jedni od drugih već neko vreme, pa su tu veštinu usavršili.

IT girl: Pored toga što fantastično analizira filmove i serije, The Take ne zaostaje ni u praćenju pop muzike. Ovoga puta devojke koje stoje iza kanala The Take razmatraju fenomen Billie Eilish i njen neverovatni uspeh, naročito među tinejdžerima, takozvanom generacijom Z, čija je Billie heroina poslednjih par godina.

Humor će nas sačuvati: Duhovita Victoria Emes snimila je video koji je namenila svima koji dane u izolaciji provode sa porodicama. Potrebno nam je više ovakvih poruka.

Ispražnjeni gradovi: Dok u Beogradu građani još planduju i vanredno stanje shvataju kao ludilo-haos-zezanje, ulice nekih gradova sveta ostaju gotovo sasvim prazne. Ne toliko zahvaljujući disciplini, koliko tragediji koja je zakucala na vrata.

Jedna stara reklama: Marketinški elementi su često i dobar portal za povratak u prošlost.

I za kraj: Budući da su vanrednim stanjem pogođeni i psi, svima će nam dobro doći jedan pas koji se smeje, i to naopako.

Oceni 5