Tekst iz e-novina o Vedrani Rudan povodom terirističkog napada u Parizu 2015.
Atak 02 S

Radost za Vedranu Rudan: Leševi, pa još u Parizu!

Photo: Time Magazine

Vedranina osveta: Rafal za rafal, smrt za smrt

U najnovijem njenom blogu, nakon užasa u Parizu, ovaj Salonski Terorista – pička koja nema matericu da sama kalašnjikovim ubija po Parizu ili Zagrebu – piše o svijetu kojeg se gadi. 

VEDRANA, MERNA JEDINICA NENORMALNOSTI: Život u svetu u kome živimo normalnom je čoveku nepodnošljiv. Ogavna, licemerna interpretacija istine širi se Kuglom poput ebole. Nemačkom trenutno stupaju članovi pokreta "Domoljubni Evropljani protiv islamizacije Zapada". Skraćeno PEGIDA. To je skupina ljudi koju podržava jedan od osam Nemaca.

VEDRANA, SRPSKO SVETLO USRED GERMANISTIKE: Krenulo je od Drezdena pa prema Kelnu. Nema nikakve sumnje da će "Domoljubni Evropljani" odomoljubiti čitavu Evropu iako se na njih u domovini Hitlera puca iz moćnog oružja. Kad su marširali Drezdenom pogasila su se svetla operske kuće Zemper. Ni u Kelnu nisu bolje prošli. Slavna Katedrala ostala je u mraku.

VEDRANA, LJUDSKI BAGER ZA ROMSKA PRAVA: Da nije tragikomično bilo bi komično. Nemačka otkriva svoje pravo lice. Ona je ksenofobična zemlja puna mržnje prema drugačijima. Treba li bacati drvlje i kamenje na Nemačku koja se ipak gašenjem svetla bori protiv mržnje? Što reći o Francuskoj u kojoj se telo male Romkinje pokopalo na groblju tek kad je to postalo brejkingnjuz? Da priča o mrtvoj romskoj devojčici nije postala "hit" njeno bi telešce bilo bačeno u smeće gde već leži ko zna koliko mrtvih francuskih cigana.

VEDRANA ZNA, ISLAMISTI IZ ISIS NISU TERORISTI, VEĆ KOLEGE BLOGGERI: Ne tako davno čitali smo kako Italijani sa autobusa skidaju "cigane", ovi navodnici su zaista sprdačina, ali aj da budem pristojna, pa su ih deportirali u nepoznato. O mržnji koju svaki "civilizovani" Evropljanin, o Amerima bolje ne govoriti, oseća prema "islamizaciji" sve je poznato. "Islamisti" su teroristi. U Iraku zato jer nisu imali atomsku bombu, ali su je mogli imati. U Iranu zato jer imaju atomsku bombu. U Pakistanu. U Libiji. U Tunisu. U Siriji. U Avganistanu...

VEDRANA JE NOVA MAJKA TEREZA, SAMO DECU DA NE DIRAJU : Kako se islamizirala i ciganizirala Evropa nije posve jasno, ali jeste kako se demokratizuju islamske zemlje. Bespilotnim letelicama, ubijanjem stotina hiljada dece, ubijanjem njihovih vođa, zgražanjem zapadnih medija nad sastavljanjem sa crnom zemljom jedne škole u Pakistanu. Trebalo bi svi da znamo koliko je tom prilikom poginulo dece, ja sam taj broj zaboravila. Niko od zapadnih novinara ne spominje koliko desetaka hiljada škola su sa "terorističkom" zemljom sastavili američki i evropski "domoljubi" dok su islamske zemlje oslobađali od "terorista" s naglaskom na oslobađanju od nafte.

VEDRANA ZNA DA ISLAMISTI NISU IZVRŠILI ZLOČIN U PARIZU, TO SU FRANCUZI UBIJALI SVOJE GRAĐANE, JE’ L DA JE TAKO, RUDAN:  Evropski, američki, izraelski i ostali "domoljubi", ko bi ih sve nabrojio, koji nam već decenijama prodaju tezu kako će nam islamisti teroristi doći glave probudili su u Nemačkoj i Francuskoj čudovište koje iz glava Nemaca i Francuza nikad i nije izašlo. Mržnja prema drugima i drugačijima ono je što svaka nacija u sebi čuva kao zenicu oka svog. Moderni svet odavno se podelio na naciće koji se danas zovu "domoljubi" i židove koji se danas zovu "islamisti".

VEDRANA ZNA DA SMRT NIJE DOŠLA PO NJENE DIJETE, PA SE RADUJE: Pitam se pitam, ako godinama širom sveta ubijaš tuđu decu, starce, žene, rušiš im domove, moriš ih glađu i žeđu, uništavaš im sva ljudska prava, zašto se čudiš kad smrt dođe po tvoje dete?

VEDRANA VERUJE DA HITLER NIJE MRTAV, ALI SE ON NE ZOVE PUTIN JER GOSPOĐA MNOGO VOLI VLADIMIRA: Možda još imamo vremena, možda još nije kasno? Evropa bi morala upaliti sva svetla i pogledati se u ogledalo. U njemu će videti Hitlera kako se zadovoljno smeši: "Domoljubi moji, a gde bi meni bio kraj da sam imao televiziju, internet, bespilotne letelice, ebolu…". Gde bi mu bio kraj? Kome to Nemci, kome to Zapad prodaju foru da je Hitler mrtav.

* Tekst objavljen na sajtu e-novina 16.11.2015. godine

Oceni 5