Dokumentarna serija "Room 2806: The Accusation" (2020)

Veliki skandal koji (ni)je uništio bivšeg šefa MMF-a

Room 2806
Prilično je neobično da se državno tužiteljstvo usredotočilo na privatni život sobarice, tražeći u njemu indicije da je u pitanju prevarantica, a Strauss-Kahna je uglavnom pustilo na miru, tako da je proces završen odbijanjem navoda tužiteljice. Jedan od njegovih odvjetnika je ustvrdio da u sumiranju njegove karijere ta oslobađajuća presuda zavređuje posebno poglavlje. Ipak, gđa. Diallo je vodila i građansku parnicu protiv svog silovatelja, tako da je slučaj bio daleko od završenog. Strauss-Kahn je pretrpio dva velika udara, najprije je morao dati ostavku na funkciju šefa MMF-a (iako su mnogi tvrdili da ju je sjajno obavljao), a zatim se oprostio i od kandidature za predsjednika Francuske 2012., iako ga je njegova Socijalistička partija prije tog skandala držala izglednim favoritom

Natrag na tekst

Komentari

Qui bono?

Kahn je kuravar, o tome nema govora. Ali nema sumnje niti da su mnoge zene koje opsjedaju slavne licnosti zeljne udovoljiti svim njegovim seksualnim zahtijevima? Dakle, zbog cega silovanje, kad ima toliko zena koje bi dobrovoljno udovoljile svima zeljama mocnika? Kad se desi ovakav skandal, onda se neminovno postavlja pitanje: Qui bono? A kad se na stup srama stavi jedna takva licnost koja je predsjednik MMFa i kandidat za predsjednika Francuske, onda sigurno nije tesko zakljuciti tko je izvukao korist? i zasto je uopce doslo do cijele afere? Uzevsi sve u obzir, uopce ne sumnjam da je afera sa sobaricom bila namjestena? uostalom, kako te neko moze prisiliti na oralni seks? kad postoji realna mogucnost da mu odgrizes spolovilo?
grete.h 31.12.2020, 05:28:02

***

Baš je zanimljivo kako sve apologete silovanja imaju iste argumente, a nijedan nije ostao bez spolovila. Nadamo se da će se i to u novoj godini promeniti! Cheers!
sandra.D 31.12.2020, 13:56:33

Zar

je ovo najbolje sto imamo da ponudimo. Gdje su se djeli intelegentni, moralni, i posteni? Smece unutra, smece napolje. Umesto glasanja ostanite kuci i zaneseni mastrubirajte. Barem cete imati sta da pokazete na kraju.
dino.G 31.12.2020, 16:45:16


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar