Music video

Liam Gallagher - Now That I've Found You (MTV Unplugged)

Liam Gallagher, bolja polovina banda Oasis, pesmom "Now That I've Found You" sa novog albuma "Why Me? Why Not." vraća nas u najbolje dane britpopa. Idealno za jesenje dane i večeri. Uživajte!

Jonathan Bree: Waiting On The Moment

Maskirani pevač sa Novog Zelanda, Jonathan Bree, najavio je album "Waiting On The Moment" i to spotom za istoimenu numeru. U videu se pojavljuje u sada već kultnom kostimu, i prate ga isto obučeni članovi benda, a pesmu opisuju kao "soundtrack za kraj ljubavne afere uz koji može da se pleše"...

Perfume Genius: Eye in the Wall

Novim spotom za "Eye in the Wall" Parfume Genius predstavlja "The Sun Still Burns Here" - plod plesne i muzičke saradnje sa koreografkinjom Kate Wallich. Uživajte.

Turisti: Naše vrijeme

Riječki kvartet Turisti uskoro objavljuju novi album 'Revolución'! Kao najava dugosvirajućeg materijala u radijske etere dolazi singl 'Naše vrijeme', s kojom se otvara i album. 'Revolución' sadrži devet autorskih pjesama gitariste Vave Simcicha, ali i obradu Paraf klasika 'Javna kupatila' s kojom su se predstavili i na ovogodišnjem AntiValentinovu.

Devendra Banhart: Kantori Ongaku

Devendra Banhart je za mnoge enigma od kada se prvi put pojavio na sceni pre 20 godina, pa se 2019. vraća da taj osećaj produži, a sa novim albumom "Ma," koji dolazi nakon tri godine pauze. Uživajte.

Arcade Fire: Rebellion (Lies) (Official Remastered Video)

‘Rebellion’ (People say that your dreams/Are the only things that save you/Come on baby, in our dreams/We can live our misbehaviour) je prvi spot koji su Arcade Fire snimili kao grupa, a pre čak 15 godina, te se sada pojavila remasterizovana verzija u čast godišnjice. Uživajte!

The Easybeats: Friday On My Mind

U petak veče, šta ima aktuelnije od pokliča „Friday On My Mind“ koji su još davne 1966. lansirali The Easybeats, tad najpoznatiji australijski rock bend. Nakon 43 godine, pravo čudo: pesma zvuči sveže, poletno i vrlo moderno!

Cat Power: Hate

Uvek je zgodan trenutak da se podsetimo Cat Power, Chan Marshall i pesme "Hate" (Anyone can tell you there's no more road to ride/ Everyone will tell you there's no place to hide/ There's no laws or rules to unchain your life) iz 2006. godine. Uživajte.

Iggy Pop: James Bond

Dok se vodi javna rasprava da li će sledeći agent James Bond biti žena, Iggy Pop se već izjasnio svojim novim, sjajnim singlom koji se zove baš “James Bond”. Enjoy!

Bat For Lashes: Desert Man

Bat For Lashes je singlom "Kids in the Dark" najavila novi album "Lost Girls" koji se konačno pojavio 6. septembra, a na spisku je i pesma "Desert Man". Uživajte!