Music video

Ella Fitzgerald & Louis Armstrong: The Nearness Of You

Ella Fitzgerald i Louis Armstrong su soundtrack za vikend, a sa pesmom "The Nearness Of You". Uživajte.

Michelle Gurevich: Here's the Part

Michelle Gurevich, ćerka balerine iz Kirova i inženjera iz Lenjingrada, odrasla je u ruskoj četvrti u Torontu i dugo bila poznata kao Chinawoman. Postigla je ogroman uspeh svojim prvim albumom „Party Girl“ (2007). Pre nekoliko dana izašla je nova pesma - "Here's the Part". Uživajte.

Grace Weber & Elliott Skinner: Stay (Rihanna Cover)

Obrade često donesu zanimljive varijante pesama koje su već postale opšte mesto. Tako je i sa "Stay" u izvedbi Grace Weber & Elliotta Skinnea. Uživajte.

Black Pumas: Oct 33

Black Pumas su postali poznati kada su u januaru 2020. dobili Grammy u grupi u kojoj su se takmičila nova lica na muzičkoj sceni, a u to vreme ih je ugostio i Colors Show. Poslušajte i uživajte.

Moses Sumney: Lucky Me

Moses Sumney je zanimljiv, a izvedba pesme "Lucky Me" je sasvim odlična. Dovoljan razlog da kliknete i uživate.

Róisín Murphy: Murphy's Law

Nezavisna pop umetnica vraća se svojim klupskim korenima, te u doba disko groznice, a sa pesmom "Murphy's Law ". Muzički eksperti tvrde da Murphy do sada nije napravila ništa slično, te da njena muzika postaje sve vibrantnija, ali i originalnija. Uživajte.

The Weeknd: Wicked Games

Danas se ponovo otiskujemo u svet, a sa pesmom benda The Weeknd - "Wicked Games" i stihove "Bring the cups, baby, I could bring the drank/ Bring your body, baby, I could bring you fame/ And that's my motherfucking words too/ Just let me motherfucking love you..." Uživajte.

Štap/Kanap Prodakšn: OK

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red došao Štap/Kanap, sa pesmom "OK". Its okay not to be okay. Uživajte.

Jessie Ware: What’s Your Pleasure?

Jessie Ware polako postaje sinonim za dobar pop, a pesma " What’s Your Pleasure? " - dokument o ljubavi i drugim emocijama - to sasvim dobro ilustruje, te predstavlja novi album. Uživajte.

HAIM: I Know Alone

Treći album benda HAIM je, kako tvrde, bolji od prethodnih - intiman, višedimenzionalan, sveobuhvatan. Iz tekstova pesama izvire lično, a sve se dobro uklapa u paket koji je celina. Uživajte.