Music video

Mandy, Indiana: Injury Detail

Mandy, Indiana je kvartet iz Mančestera, skup koji na prvi pogled nema baš puno smisla. Ali ima. Postoje još od 2016. i spajaju različite instrumente i žanrove. Uživajte.

Subatomic Sound System: Champion Sound (Live on KEXP)

KEXP nas već dugo podseća na poznate i upoznaje s nepoznatim bendovima i novom muzikom, pa smo tako došli i do Subatomic Sound System. Što reče jedan YouTube komentator: "That's not an easy machine to master!". Uživajte.

Hozier: Francesca

Prošlo je deset godina od kada je pesma “Take Me to Church” grupe Hozier mogla da se čuje sa skoro svakog ispravnog zvučnika. Sada je tu novi album, idemo dalje. Uživajte.

Levin Liam: Uber X (Kathryn‘s Song)

Ponovo je vreme za Colors šou, a ovoga puta slušamo Levina Liama i pesmu "Uber X", te gledamo nastup iz maja 2023. godine. Uživajte.

Vizelj: Tonem u san

Vizelj je pored Buča Kesidija jedan od zanimljivijih predstavnika takozvane nove srpske scene. Nedavno su objavili novi singl, što bi mogla da bude najava za album. Kao što to često biva, s novom pesmom stiže i novi spot. Uživajte.

Arctic Monkeys: Hello You

Novi album benda Arctic Monkeys već je dostupan svuda, taman na vreme za početak leta ili neku drugu priliku. Uživajte.

Queens of the Stone Age: Carnavoyeur

Jedan od najpopularnijih američkih alternativnih rok bendova Queens Of The Stone Age je nakon pauze objavio novi singl “Carnavoyeur”, koji je ujedno i najava albuma “In Times New Roman”. Uživajte.

All Them Witches: Full Performance (Live on KEXP)

KEXP nas već dugo podseća na poznate i upoznaje s nepoznatim bendovima i novom muzikom, pa smo tako došli i do All Them Witches. Što reče jedan YouTube komentator: "Such goodness. So happy to see them jamming on KEXP again". Uživajte.

Animal Collective: Spirit They've Vanished

Dave Portner i Noah Lennox su 2000. sami objavili jedan album, pa je tako nastao Animal Collective. Počeli su s vrištanjem i mumlanjem, kao zanimljiv noise bend, a vremenom su iz toga nastale melodije. Uživajte.

Blur: The Narcissist

Blur ima novi album. U pitanju je "The Ballad Of Darren", a "The Narcissist" je prvi singl. Činjenica je da ih dugo nije bilo, ali uprkos tome zvuče kao da su u toku. Uživajte.