Music video

Garage A Trois: Full Performance (Live on KEXP)

KEXP nas već dugo upoznaje sa nepoznatim bendovima i novom muzikom, pa smo tako došli i do Garage A Trois. Što reče jedan YouTube komentator: "That guy is playing bass and guitar simultaneously. Insane!" Uživajte.

Budah: Quando Eu Te Olhei

Ponovo je vreme za Colors šou, a ovoga puta slušamo Budah i pesmu "Quando Eu Te Olhei", i gledamo nastup iz januara 2022. godine. Uživajte.

The Weeknd: Sacrifice

Danas opet The Weeknd, a sa novom pesmom " Sacrifice" i stihovima " Uh, every time you try to fix me/ I know you'll never find that missing piece/ When you cry and say you miss me/ I lie and tell you that I'll never leave, but..." Uživajte.

Elvis Costello, The Imposters: The Boy Named If

Elvis Costello je nakon kreativnog lutanja krajem prošlog veka imao i dobrih albuma, možda ne kao “King Of America” (1986.) i “Blood And Chocolate” (1986.), ali blizu. Sada je tu "The Boy Named If". Uživajte.

Plague Garden: Tonight

Postpank projekat iz Denvera postoji od 2019. godine, a "Tonight" je jedna od pesama s njihovog poslednjeg albuma. Liči na sve, na osamdesete, na pre i na posle. Uživajte.

Courtney Barnett: Full Performance (Live on KEXP)

KEXP nas već dugo podseća na poznate i upoznaje s nepoznatim bendovima i novom muzikom, pa smo tako došli i do Courtney Barnett. Što bi rekao jedan YouTube komentator: "Put her on a pedestal and she never disappoints!" Uživajte.

FKA twigs: meta angel

Ako se protiv trauma borimo muzikom i pesmama, dobro nam se piše. Britanska umetnica FKA twigs radi baš to, pa odatle meta anđeo koji se rasipa u sitne vokale. Uživajte.

Benjamin Epps: CE QUE LE PIPS DEMANDE

Ponovo je vreme za Colors šou, a ovoga puta slušamo Benjamina Eppsa i pesmu "CE QUE LE PIPS DEMANDE", te gledamo nastup iz januara 2022. godine. Uživajte.

Earl Sweatshirt: Sick!

Prošlo je dve godine od kada je Earl Sweatshirt objavio projekat Feet of Clay. Sada je tu novi album - Sick!, skup od deset pesama koje bi trebalo poslušati. Uživajte.

Stromae: L’enfer

Stromae se vratio i to baš onako kako dolikuje. Nova pesma s naslovom "L’enfer" poziva na "inkluzivnu zabavu", jer svi smo jednaki, čak i oni koji misle da su bolji. Uživajte.