Music video

Damien Rice: I Remember

Retko šta tako dobro ide uz nedeljno popodne kao muzika koju pravi Damien Rice, te smo ovog puta za vas izabrali jednu od pesama sa albuma "O" koji je izašao sada već davne 2002. godine. Uživajte.

Palms Voice: NDE

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red došao i Palms Voice sa pesmom "NDE." Uživajte.

Azza: Kafana Je Moja Sudbina

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red došao i Azza sa pesmom "Kafana Je Moja Sudbina." Uživajte.

TR/ST: Iris

TR/ST, a.k.a. Robert Alfons, je sebe imenovao "uništiteljem svega," pa je u skladu sa tim naslovio i svoj poslednji album - "Destroyer Pt. II." Vodeći singl "Iris" mogao bi da se opiše kao synth nihilizam, ali i kao put emocionalnog i zvučnog sazrevanja. Uživajte.

Šajzerbiterlemon: Sve senke

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red došao i Šajzerbiterlemon sa pesmom "Sve senke." Uživajte.

Johanbrauer: Tundra

Sledeći na listi mladih domaćih bendova je Johanbrauer sa pesmom "Tundra" - novim singlom snimljenim za nadolazeću HALI GALI KOMPILACIJU. Uživajte.

Fantom: Žena

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red došao i Fantom sa pesmom "Žena." Uživajte.

Proto tip: Pad

Pesma "Pad" beogradskog benda Proto tip snimljena je za HALI GALI kompilaciju, kao osveženje koje nemilosrdno pada na domaću scenu. Najbolji domaći bendovi samo u muzičkoj atrakciji.

KOIKOI: Bog te ubio

Hali Gali reklamira nove domaće bendove, a po principu ’’kaže ćale ovo zvuči čudno.’’ Na vrhu liste našao se i KOIKOI. Uživajte.

Rosalía: A Palé

Španska flamenko performerka Rosalía i pesma "A Palé" soundtrack su za novembarske vrućine, jer ništa ne pokreće bolje od ovog flamenka budućnosti. Uživajte.