Music video

Little Dragon: Frisco

"Frisco" je onaj omamljeni eho koji dođe posle neke euforije. Uz čujni uticaj muzike iz osamdesetih godina prošlog veka, Little Dragon počinje i završava svako vaše veselje. Uživajte.

Björk: Fossora

Björk je objavila spot za pesmu “Fossora” s novog albuma koji nosi isto ime i donosi gomilu sjajnih stvari. Uživajte.

Amalia: Cold Tears

Amalia se igra i to odlično zvuči – u pesmi „Cold Tears“ kao da doziva nešto iz daleka, nešto drugo i nečuveno. Uživajte.

Ravyn Lenae: Inside Out

Ponovo je vreme za Colors šou, a ovoga puta slušamo Ravyn Lenae: i pesmu "Inside Out", te gledamo nastup iz septembra 2022. godine. Uživajte.

björk: her mother’s house

Björk je objavila spot za pesmu “Her Mother’s House” s novog albuma Fossora. U pitanju je poslednji pozdrav s majkom, sećanje na sve one koje su došle pre nje. Uživajte.

Benjamin Clemantine: Delighted

Benjamin Clementine nema nameru da prestane dok ga svi ne čuju. Delighted je odlična pesma, a i spot je sjajan. Uživajte.

Mdou Moctar: Full Performance (Live on KEXP)

KEXP nas već dugo upoznaje s nepoznatim bendovima i novom muzikom, pa smo tako došli i do Mdou Moctara. Što reče jedan YouTube komentator: "My man never disappoints". Uživajte.

MorMor: Chasing Ghosts

Kanadski muzičar Seth Nyquist lako manipuliše svojim glasom, što mu omogućava da se koristi različitim tehnikama, te pokrije niz različitih žanrova. Pesma "Chasing Ghosts" je sjajna. Uživajte.

Talia Goddess: Everybody Loves a Winner

Ponovo je vreme za Colors šou, a ovoga puta slušamo Taliu Goddess i pesmu "Everybody Loves a Winner", te gledamo nastup iz septembra 2020. godine. Uživajte.

Fever Ray: Mama's Hand

Prošlo je pet godina (dakle mnogo) od albuma Plunge na kojem je i pesma "Mama's Hand". Svaki je remix dobrodošao. Uživajte.