Music video

James Blake: Can't Believe The Way We Flow

U novom spotu za pesmu "Can't Believe The Way We Flow" život se odvija u mnogim smerovima, te novoj numeri talentovanog pevača daje beskonačno mnogo dimenzija. Nema na čemu.

Bodega: Shiny New Model

Kao njujorški bend u usponu Bodega zna koji su trikovi potrebni da se privuku odgovarajući slušaoci, te u tom duhu nova pesma “Shiny New Model” proziva sterilne post-kapitalističke stereotipe, stvarajući uslove za meditaciju o teškom životu modernih umetnika...

Amy Root & Klangstof: Alike

Da malo promenimo muzički narativ: Amy Root & Klangstof nude nam plesno-elektronsku varijantu za vrele dane avgusta. Uz odličan vokal i zanimljivu produkciju, ovo je zgodan način da se osvežimo! Uživajmo!

Honeymoan: Low Blow

Grupa Honeymoan iz Južne Afrike uspela da se svojim sjajnim singlom “Low Blow” nametne evropskim radio stanicama gde je ovo pravi, veliki hit. Dok čekamo njihov album, uživajte u ovoj šarmantnoj muzičkoj avanturi.

Surf Curse: Disco

Došlo je vreme da se upoznamo sa grupom Surf Curse (Reno, Nevada) u kojoj su samo dvojica članova: Nick Rattigan (vokal, bubnjevi, drums) i Jacob Rubeck (gitare). Sa njihovog budućeg albuma “Heaven Surrounds You, predstavljamo sjajan singl pod nazivom “Disco”.

BANKS: Stroke

Banks je 11. jula objavila pesmu "Till Now", poslednju ponudu uoči novog albuma koji je izašao 12. jula. Onda smo sa novim albumom dobili i "Stroke", te stihove "You want me, you want me/ Want me to stroke your ego"... Uživajte!

Sophie: Whole New World

Tri godine nakon kompilacije "Product" i kasnijeg otkrivanja da je transrodna žena, škotska producentica, DJ-ica i pjevačica s losangeleskom adresom Sophie je 2018. objavila svoj prvi studijski album "OIL OF EVERY PEARL'S UN-INSIDES" koji je značajno proširio i usložio njezin zvuk...

The Kills: Heart Of A Dog

Glasoviti duo, koji čine Alison Mosshart i Jamie Hince, je u okviru pesme "Heart Of A Dog" iz 2016. godine pokazao najbolji deo sebe, i kroz karakterističnu koreografiju u spotu slušaocu i gledaocu poklonio elemente koji se savršeno uklapaju...

Mannequin Pussy : Drunk II

Poznavaoci tvrde da se radi o jednoj od najboljih pesama godine, dok skeptici odmahuju glavom uvereni da se radi o još jednom pijanstvu čija je svrha da se zaborave sve nevolje. "Drunk II" je negde između toga, a uz poruku: “I still love you, you stupid fuck!”

The Black Keys: Go

Sa novog albuma “Let’s Rock” grupe The Black Keys stiže sjajan singl “Go”, uz spektakularan video koji je režirao Bryan Schlam.