Music video

Pete Yorn & Scarlett Johansson: Bad Dreams

Glumica Scarlett Johansson i kantautor Pete Yorn singlom “Bad Dreams” najavili su EP “Apart” koji će se na tržištu pojaviti početkom juna. Podsećamo da su još 2009. objavili album “Break Up” koji je najveću popularnost imao u Francuskoj gde je prodat u platinskom tiražu...

Lykke Li: deep end

Švedska umetnica Lykke Li nije puno objavljivala od svog poslednjeg albuma iz 2014. godine, te je sada već dobro poznata pesma "I Follow Rivers" konačno dobila pojačanje, a u obliku dve pesme - “deep end” i “hard rain”...

The Dø: A Take Away Show

Tvorci projekta La Blogothèque za sebe kažu da vole da snimaju muziku, te na taj način ispitaju na koje sve načine slušaoci percipiraju neki muzički uradak. Između ostalih ugostili su i bend The Dø, čiji se nastup savršeno uklapa u sunčano aprilsko popodne.

The Coral: Sweet Release

Osnovani još 1996, The Coral su svoj prvi album objavili 2002, a deveti "Distance Inbetween" 2016. Posle duge pauze eto ih opet sa zaraznim pop singlom "Sweet Release". Dobrodošli!

Sparks: BBC 6 Music Festival

Rock istorija već je upisala grupu Sparks kao jedan od najinventivnijih bendova poslednjih decenija; i danas, posle toliko vremena, braća Meal savršeno vladaju scenom o čemu govori ovaj kompletan snimak njihovog prošlogodišnjeg koncerta u Glazgovu. Obavezno pogledati!

Lord Huron - Ancient Names (Part I)

Američki indie band iz Los Anđelesa sa svojim trećim albumom “Vide Noir” uranja u psihodelični pop koncept čiju energiju i melodioznost lako prepoznajemo na promotivnom singlu “Ancient Names”…Retro, ali kao da je novo!

The Voodoo Children: Tangerines & Daffodils

Misteriozni The Voodoo Children imaju člana i članicu, oboje pevaju, a pesma im je zarazna, sa adiktivnim refrenom koji traži još, još. Definitivno, jedan od singlova meseca!

Jimi Hendrix On An Acoustic Guitar

Snimljen pre preko 40 godina, ovaj retki video Jimi Hendrixa sa akustičnom gitarom – fascinantno je zvučno iskustvo. Sjajno!

Blood Orange: Chamakay

Hynes i Polachek začeli su ovaj duet u Gvajani, te svojim spletom kompletirali stihove koje je Hynes prethodno napisao, te komponovao...

Charlie Puth: Done For Me

Četvrti singl Charlie Putha dolazi kao najava za album Voicenotes , a dovoljno je funky da animira uspavano nedeljno popodne...