Music video

Harry Styles: Lights Up

Pesma "Lights Up" je brzo postala takozvana "biseksualna himna," a nakon što se pojavio spot koji pevače i plesače stavlja u pozicije koje su više nego prirodne. Uživajte.

James Blake: Love Me in Whatever Way

Nedelja veče je, kao uostalom i bilo koji drugi dan, savršeno vreme da se podsetimo pesme "Love Me in Whatever Way" koju je James Blake otpevao 2016. godine u sklopu albuma "The Colour in Anything." Uživajte.

Björk : Hidden Place

Björk se rodila 21. studenog 1965. u Reykjaviku. Odrasla je s majkom u hipi komuni, a glazbom se počela baviti sa šest godina, kada je krenula pohađati glazbenu školu Barnamúsíkskóli te svirati flautu i glasovir. Njezin nesvakidašnji talent prepoznali su već i njezini onododobni profesori koji su, oduševljeni Björkičinom izvedbom pjesme Tine Charles ''I Love To Love'' na školskoj priredbi, snimku nastupa poslali radiju RÚV i osigurali jedanaestogodišnjoj Björk snimanje svog prvog studijskog albuma.

Bombay Bicycle Club: Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)

Sa albuma “Everything Else Has Gone Wrong,” koji će se u prodaji pojaviti 17. januara iduće godine, Bombay Bicycle Club odabrali su pilot-singl, pesmu “Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)” koja sluti da će budući LP biti pravi bestseler!

Aldous Harding: Zoo Eyes (Official Video)

Hannah Harding (rođena 1990), poznatija pod svojim profesionalnim imenom Aldous Harding, stiže sa Novog Zelanda. Kao folk kantautorka brzo je postala popularna u Britaniji, a trenutno živi u Velsu sa svojim životnim i muzičkim partnerom Huw Evansom. Sa njenog nedavno objavljenog albuma “Designer” slušamo/ gledamo najaktuelniji singl “Zoo Eyes”.

Marika Hackman: The One

Marika Hackman (rođena 17. februara 1992) engleska je pevačica, multiinstrumentalista i tekstopisac. Smatra se da pripada alternativnom engleskom folk-žanru, sa ubojito mračnim i seksualno provokativnim tekstovima, naročito na njenom trećem albumu “Any Human Friend”. Sa te ploče kao jedan od singlova izabrana je pesma “The One”.

MUNA: Number One Fan

Kvir trio MUNA pojavio se 2017. sa albumom "About U" koji se bavio hitnim temama poput Parada ponosa, nasilja i nasilnih odnosa, a singl “Number One Fan" fokus premešta na nesigurnost koja dolazi iz usamljenosti, a posebno kod onih koji su drugačiji.

Tei Shi feat. Blood Orange: Even If It Hurts

Za one koji se pitaju na kojoj je lokaciji sniman spot radi se o Untermeyer Gardens u mestu Yonkers, Njujork, a spot je režirala Cara Stricker, te upotpunila ono što "Even If It Hurts" jeste. Uživajte.

Pottery: Live at Paste Studio ATL

Petočlani post-punk bend Pottery dolazi iz Montreala, a sa debitantskim albumom "No. 1." Nedavno su uživo izveli tri pesme - “Spell,” “The Craft” i “Lifeline Costume,” te dokazali da imaju materijal vredan slušanja.

Tove Lo: Sweettalk my Heart

“Sweettalk My Heart” sa sobom nosi određenu dozu drame, a posebno za one koji su u toku sa modernim online dejtingom, te sa savremenom ljubavlju uopšte. Deo je albuma "Sunshine Kitty," koji je izašao 20. septembra, i mnogo bolja od singla “Glad He’s Gone" kojim je album najavljen.