Music video

Of The Wand & The Moon: Tear It Apart

Danas slušamo danski bend Of The Wand & The Moon, te gledamo spot za "Tear It Apart" koji je sastavljen od nekoliko scena iz filma "Possession" Andrzeja Zulawskog. Uživajte.

Damien Rice: The Blower's Daughter (Before Sunrise)

Pesma "The Blower's Daughter" u kombinaciji sa scenama iz filma "Before Sunrise" savršeno je putovanje u neke mirnije vode. Uživajte.

Perfume Genius: On The Floor

Novim spotom za "On The Floor " Parfume Genius predstavlja najnoviji album i dokazuje da oblik svakako postoji, između sobe i dvorišta, te onoga što je živo i ulice leži ključ za demistifikaciju svega što se u životu oseća. Uživajte.

David Bowie: Heroes

Svako od nas je ponekad heroj, David Bowie uvek. Upravo zbog toga slušamo pesmu "Heroes" iz daleke 1977. godine. Uživajte.

The Knife: Heartbeats

Vreme je da se podsetimo jedne od najboljih pesma (a ni spot ne zaostaje) grupe The Knife, a dok čekamo nešto novo, nešto slično...

Massive Attack: Safe From Harm

Tricky, Nellee Hooper, Nicolette, Shara Nelson, Tracey Thorn, Grant Marshall alias Daddy G, Roberto Del Naja alias 3D, Neneh Cherry - samo su neki od likova u priči o jednom od najznačajnijih sastava svih vremena. Danas se sećamo pesme "Safe From Harm" iz daleke 1991. Uživajte.

Michelle Gurevich: Love From a Distance

Chinawoman je projekat iza kojeg stoji Michelle, ćerka balerine iz Kirova i inženjera iz Lenjingrada, koja je odrasla u ruskoj četvrti u Torontu. Postigla je ogroman uspeh svojim prvim albumom „Party Girl“ (2007). Michelle sada ima i novu pesmu - "Love From a Distance"- i stihove koji su savršeni za nove okolnosti. Uživajte.

Talking Heads: Psycho Killer

David Byrne je 1974. osnovao bend Talking Heads među čijim su hitovima Road to Nowhere, (And) She Was, Burning Down the House, Once in a Lifetime i naravno Psycho Killer. Uživajte.

Mild Orange: Freak In Me

Mild Orange je drugi pojam za nešto polako, nešto što smiruje, a pesma "Freak In Me" je portal za baš jedan takav svet. Uživajte.

The Cranberries: All Over Now

Tajna uspeha benda The Cranberries počivala je u prodornom glasu ambiciozne Dolores O’Riordan, snažnog irskog naglaska i jednostavnim pop melodijama gitarista Noela Hogana. Slušamo "All Over Now". Uživajte.