Music video

Loreen: Neon Lights

Loreen se vratila s novom pesmom, peva o strancima i taksistima. Slaže se s ovom vrućinom i poplavljenim gradom, ako ništa drugo, ono zbog toga što skreće pažnju s vesti. Uživajte.

The Synthetics: Assume The Position

The Synthetics zvuče kao nešto iz prošlosti, nešto dobro. Odličan soundtrack za olujne dane, ali i za one s previše sunca. Uživajte.

Jeshi: Coffee

Ponovo za Colors šou, a ovoga puta slušamo Jeshija i pesmu "Coffee", te gledamo nastup iz jula 2022. godine. Uživajte.

Ashe: Angry Woman

Uvek se nađe neko ko misli da je pravedniji i pametniji od drugih, pa zbog toga savetuje i kad mu se savet ne traži. Ashe se vratila, a pesmom "Angry Woman" najavljuje novi album . Uživajte.

Lucius: Full Performance (Live on KEXP)

KEXP nas već dugo podseća na poznate i upoznaje s nepoznatim bendovima i novom muzikom, pa smo tako došli i do Lucius i jako smo srećni zbog toga. Uživajte.

Victony: Many Man

Ponovo za Colors šou, a ovoga puta slušamo Victony i pesmu "Many Man", te gledamo nastup iz juna 2022. godine. Uživajte.

Bad Bunny: Efecto

Bad Bunny ima novi album, a pesme su više od letnje plejliste. Pesma "Efecto" je dobar primer, muzičko putovanje do Kariba. Uživajte.

Grace Ives: Lullaby

Njujorška umetnica Grace Ives na svom drugom albumu traga za mirom, usporava svet, a to radi vrlo uspešno. Uživajte.

Asterhouse: Full Performance (Live on KEXP)

KEXP nas već dugo upoznaje sa nepoznatim bendovima i novom muzikom, pa smo tako došli i do Asterhouse. Što reče jedan YouTube komentator: "Big time boys!" Uživajte.

Perfume Genius: Ugly Season

Mike Hadreas sjajno eksperimentiše, sve u duhu onoga što je Perfume Genius. "Ugly Season" liči na ono što je Prince pevao osamdesetih godina prošlog veka, ali ide i dalje od toga. Sjajno.