Music video

New Order: The Perfect Kiss

Sa tek objavljenog koncertnog albuma „Education Entertainment Recreation“ snimljenog na nezaboravnom nastupu u londonskoj dvorani Alexandra Palace 2018. godine, slušamo i gledamo maestralnu verziju pesme „The Perfect Kiss“. New Order u top formi!

Babyhair: Nature Full Blown

Još jedan sjajan bend stiže iz Belgije: Babyhair su dvojac koji čine dobri prijatelji - Stijn Van de Voorde i Otto-Jan Ham. Pesma „Nature Full Blown“ negde je na sredini između onog što rade Grandaddy i The Shines – savršeni pop sa zvečećim gitarama i lakonskim vokalima u hipnotičkom, relaksirajućem ritmu. Veselo i intimno!

St. Vincent: Down

Annie Clark je odlučila da se pozabavi svojim odnosom sa ocem, te je tako nastao album "Daddy’s Home". Danas slušamo pesmu "Down", koja je neka vrsta mosta između novog i prethodnog albuma "Masseduction". Uživajte.

Bastille: Warmth

Početkom prošle godine britanski bend Bastille je u Hamburgu održao zajednički koncert sa velikim orkestrom Baltic Sea Philharmonic. Iz ove neobične, ali monumentalno emotivne saradnje u kojoj se klasika stapa sa rock agendom – slušamo i gledamo veličanstvenu pesmu „Warmth“. Za istoriju!

Kimberose: Pull Me Down

Ponovo je vreme za Colors šou, a ovoga puta slušamo Kimberose i pesmu "Pull Me Down", te gledamo nastup iz maja 2021. godine. Uživajte.

Faye Webster: Cheers

Kantautorka iz Atlante nedavno je objavila novi album „I Know I'm Funny haha“ sa kojeg je pesma „Cheers“ odabrana kao singl. Odličan video i sjajna produkcija još su jedan dokaz talenta ove zanimljive pevačice. Intrigantno!

Michelle Gurevich: Losing Touch

Chinawoman je projekat iza kojeg stoji Michelle, ćerka balerine iz Kirova i inženjera iz Lenjingrada, koja je odrasla u ruskoj četvrti u Torontu. Postigla je ogroman uspeh svojim prvim albumom „Party Girl“ (2007), a nedavno je objavila "Losing Touch" - novu pesmu za nova obožavanja. Uživajte!

Billie Eilish: Your Power

Najnoviji singl američke rock heroine intimistička je drama u kojoj njen glas i akustična gitara čine okvir za bolnu atmosferu pojačanu stihovima: „Try not to abuse your power/ I know we didn’t choose to change/ You might not wanna lose your power/ But having it’s so strange“. Pesma koja traži nekoliko slušanja da se pokaže u punoj lepoti. Izazovno!

Like A Storm: The Phoenix

Sa Novog Zelanda, iz Aucklanda, stiže bend Like A Storm čiji prošlogodišnji singl „The Phoenix“ nije izgubio ništa od svoje aktuelnosti; ovaj rock komad koji se bavi sudbinom planete u vreme pandemije uspeo je da ubrizga snagu i hrabrost, te zvuči kao prava himna u veličanstveno emocionalnoj slici koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kao što neko lepo reče: „A message to the world. A message to keep fighting“.

The Armed: Average Death

Osnovan još 2009. u Detroitu, ovaj američki hardcore punk kolektiv poznat je po stalnom protoku gostiju i članova koji se menjaju. Sa najnovijeg albuma „Ultrapop“, dosledni sebi The Armed su napravili spektakularan video za pesmu „Average Death“ u skladu sa svojom avangardnom muzikom. Crazy!