Music video

Hozier: Dinner & Diatribes

Uza zdrave poglede na svijet i zabrinutost za njegovu sudbinu, svijet koji promatra ne više kao glazbenik na rubu preživljavanja nego kao pop-rock zvijezda, valja cijeniti i što njegove pjesme počivaju i na počelima gospela i soula, bluesa i folka uz koje ga je odgojio otac bubnjar. Posredno i Van Morrison. Lijepo je vidjeti takvog kantautora na vrhu top-lista čak i ako je “Wasteland, Baby!” nešto slabiji od prvijenca “Hozier”

Šajzerbiterlemon: Sneg

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red ponovo došao Šajzerbiterlemon, ovoga puta sa pesmom "Sneg." Uživajte.

Ivica: Nemam vremena

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red ponovo došao Ivica, ovoga puta sa pesmom "Nemam vremena." Uživajte.

Itsuroh Shimoda: Everybody Anyone

Nedelja, a posebno ponedeljak ujutru, odliči su za retro muzičke eksperimente, pa slušamo Itsuroha Shimoda i "Everybody Anyone" iz 1974. godine. Probajte.

Neon Indian: Toyota Man

Za mnoge imigrante američki san je jednostavan - sanjaju da postanu Amerikanci. To zna i Alan Palomo koji kao Neon Indian peva i o tome. Uživajte.

Gazorpazorp: Moja devojka

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red ponovo došao Gazorpazorp, ovoga puta sa pesmom "Moja devojka." Uživajte.

Verboten Berlin: Complicated

Verboten Berlin nas je počastio numerom koja može da posluži kao meditacija, i odgovor na pitanje "Kako je sve postalo tako komplikovano?" Uživajte.

The Weeknd: Heartless

Danas se ponovo otiskujemo u svet, a sa novom pesmom benda The Weeknd - "Heartless" i stihove "Trying to be a better man but I'm heartless/ Never be a wedding plan for the heartless/ Low life for life 'cause I'm heartless..." Uživajte.

Vizelj: Glava u betonu

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova sa Hali Gali kompilacije, pa je na red došao i bend Vizelj i to sa pesmom "Glava u betonu..." Uživajte.

Ivica: Jedna druga treća peta

Nastavljamo sa promovisanjem domaćih bendova, pa je na red došao i Ivica i to sa pesmom "Jedna druga treća peta..." Uživajte.