Music video

Vatra: Bilo je dobro dok je trajalo

"Bilo je dobro dok je trajalo/ Bilo je dobro dok se živjelo/ Sad sunce nije toplo kao nekad/ Vise ništa nije kao prije/ A bilo je dobro dok je trajalo" — Vatra, „Bilo je dobro dok je trajalo”; Muzika i tekst: Ivan Dečak

Fever Ray: When I Grow Up

Prošlo je više od deset godina od kada se prvi put čula pesma "When I Grow Up". Karin Dreijer ju je te 2009. spakovala na album "Fever Ray", zajedno sa stihom "I put my soul into what I do". Uživajte.

The Blaze: Territory

The Blaze je poznat po fantastičnim spotovima, a među njima se posebno izdvaja video, kratki film za pesmu "Territory". Uživajte.

Damien Rice: 9 Crimes

Retko šta tako dobro ide uz nedeljno popodne (ili bilo koje drugo doba dana) kao muzika koju pravi Damien Rice, te smo ovog puta za vas izabrali jednu od pesama sa albuma "9 Crimes" koji je izašao sada već davne 2006. godine. Uživajte.

Koop: Koop Island Blues

Vikend je odličan povod da podsetimo na Koop i pesmu "Koop Island Blues", te stihove "Hello, my love/ It's getting cold on this island" iz daleke 2006. godine. Uživajte.

Little Dragon: Another Lover

"Another Lover " je onaj ljubazni eho koji dođe posle euforije. Uz čujni uticaj muzike iz osamdesetih godina prošlog veka, Little Dragon vas usmerava tamo gde pripadate. Uživajte.

Bauhaus: All We Ever Wanted Was Everything (The Sky's Gone Out )

Uz scene iz filma "The Man Who Fell To Earth" najbolje ide Bauhaus i pesma "All We Ever Wanted Was Everything". Uživajte.

Arca: Time

Alejandro Ghersi, Arca, nas i u novom singlu upoznaje sa svojim egzotičnim glasovnim mogućnostima, te sa namerom da ne ćuti o problemima izolacije i diskriminacije. Uživajte.

Moses Sumney: Cut Me

Moses Sumney je zanimljiv, a izvedba pesme "Cut Me," koju je otpevao za Colors Show, je više nego odlična. Dovoljan razlog da kliknete i uživate.

Tangled Tape: Awestruck Freak

Ako tražite nešto novo Tangled Tape je prava stvar za vas, a posebno pesma “Awestruck Freak”. Ljubav na prvo slušanje!