Weekend Videos
Tina 02 S

Photo: Pinterest

We don't need another hero

We don't need another hero: Tina Turner otišla je tiho pre nekoliko dana, ostavivši iza sebe višedecenijsku uspešnu karijeru, hitove za sva vremena, energiju i glas po kojima ćemo je pamtiti. Živela je teško, trpela nasilje i nemerljive gubitke i sa svim nedaćama se izborila najbolje što je umela. Pre nekoliko godina se u jednom intervjuu osvrnula na svoj život i karijeru i rekla štošta vredno pažnje.

Philosophy Tube Live: Niko ne može bolje da objasni kako je to biti drugačiji od nekoga ko se sa svim izazovima izborio. A nije bilo lako.

Pop za večnost: Dok Annie Lennox govori o tome kako je nastala pesma "Sweet Dreams (Are Made of This)", ona zapravo govori o nastanku potpuno novog muzičkog pravca, upotrebi tehnologije bez koje je danas rad u studiju nezamisliv i onome što i danas u toj pesmi privlači publiku.

O životu i o serijama: Jeff Bridges (‘The Old Man’), Kieran Culkin ('Succession'), Damson Idris (‘Snowfall’ & ‘Swarm’), Michael Imperioli ('The White Lotus'), Pedro Pascal (‘The Last of Us’ & ‘The Mandalorian') i Evan Peters ('Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story'). Fenomenalno.

Talenat za pamćenje: Neverovatno je i nepravedno to što Caitlin Reiley još uvek nije postala poznato ime u svetu komedije i šoubiznisa jer njen raspon, maštu, pronicljivost i talenat retko ko poseduje. Nadajmo se da će, nakon svojih sjajnih skečeva, uskoro zablistati još negde.

Povratak u muzičku prošlost: Sad možemo da čujemo kako se sviralo u Grčkoj pre dve hiljade godina.

Oceni 5