Weekend Videos
Pokri8

Photo: Braca Stefanović/XXZ

Za decu, odrasle i (ne)osetljive

Za decu, odrasle i (ne)osetljive: Sovjetski crtaći postali su kultni i prepoznatljivi po tome što su pokrivali veliki broj tema, nisu igrali na sigurno, a neretko su bili i kontroverzni što, ispostaviće se, i nije tako teško s obzirom na kontekst.

Uspešni i srećni: Zaboravili smo na sreću, pa verujemo da su sinovi-naslednici i ćerke-naslednice ideal uspešnosti. Nisu. Tome svedoči i basna o kornjači i zecu.

Jaja i zečići: Neko slavi Uskrs ove nedelje, neko sledeće, a kako i zašto, te da li gotovo sve običaje hrišćanstvo vuče iz paganizma, objašnjava jedan You Tube video. Koji takođe treba uzeti sa rezervom jer - to je i dalje samo YouTube.

Crno pa se ne vidi: Žilnik se bavio i beskućnicima, a Crni film je pravo malo blago. Razgovor s onim koji nemaju gde da spavaju je tu da nas podseti da nismo svi imali sreće.

Happy Sad Confused: Happy Sad Confused jedan je od najboljih podcasta u kojem gostuju filmske i TV zvezde jer ih ne predstavlja tako, već kao majstore svog zanata i umetnike. Među poslednjim gošćama bila je i Jodie Comer, koja se proslavila ulogom Vilanelle u seriji Killing Eve, a trenutno niže uspehe i u pozorištu.

Toksične aplikacije: Ljubav nije što je bila, a postavlja se pitanje kuda idemo s ljubavnicima s dejting aplikacija.

Oceni 5