Weekend Videos
Aarad 02 S

Photo: The Stone Breakers by Gustave Courbet

Zašto vas posao truje

Raditi ili ne raditi: Ako vam "Spirited Away" već nije omiljeni film, vreme je da to postane. Ako ništa drugo, zbog skrivenih značenja I fantastičnih tumačenja života.

Život surov kao srednja škola: Kultni tinejdžerski film "Mean Girls" iduće godine obeležava dve decenije od premijere. U međuvremenu se pojavio i u formi mjuzikla, a o njemu se ovih dana ponovo priča zbog čuvenog 3. oktobra. Ko je gledao, znaće o čemu se radi. A ko nije, može da pogleda ponuđene video-klipove i bolje de upozna sa fenomenom "Mean Girls", za koji je zaslužna komičarka Tina Fey.

AI i potraga za smrću: Živi nam se i kad nije lako, a besmrtnošću su se bavili mnogi. Onda je na scenu stupila veštačka inteligencija. Hoće li joj uspeti ono što nikome nije?

Sve im je oprošteno: Jedan mačak iz Hjustona više od svega voli da krade, ali je u tome, za razliku od ljudi, simpatičan i šarmantan, a ima i dobru gazdaricu koja sve te stvari vraća njihovim vlasnicima. Jeda TV ekipa je posetila kraj u kojem živi mačak-kleptoman.

Najtužnija slika na svetu: Mnogi se slažu da je najmučniji prizor naslikao Gustave Dore – The street performers, 1874. U bolu možete da učestvujete ili ne, ali je jedno sigurno – lepo i bolno često idu zajedno.

 

Oceni 5