Svakojutarnja molitva: Isus je streljan u Srebrenici

Živa crkva i mrtvi vernici

Religija
Čekajte malo, vaša preosveštenstva. Zar ugrožavanje života kao standardan crkveni postupak nije bilo rezervisano za neprijatelje srpstva, inoverne, šizmatike, otpadnike, za druge nacije? Onoliko ste se trudili tokom ratova da podržite masovne ubice, posebice Radovana Karadžića i Ratka Mladića, u njihovom krvavom pohodu protiv nesrpskih civila, ubeđujući javnost da je to sve zarad odbrane Srba, a sad ste bez imalo griže savesti udarili i na Srbe? Pa dobro, ima li neko na ovom svetu da vama nije neprijatelj?

Natrag na tekst

Komentari

Komentar

Žao mi je što iznešene stavove jasno niste iskazali prrema svim crkvama i sveštenicima a ne samo prema SPC. U tom slučaju bih tekst prihvatio kao veoma profesionalan i dobar. Ovako to ne mogu da učinim. Nije dobro biti zlonameran.
zbogom.C 18.06.2020, 09:45:06

Vi ste dakle jedan od onih...

... što ne može da izusti da su "naši" učinili kakav zulum, ukoliko u istoj rečenici "ne osudi sve zločine"?! Ne zaboravite, molim vas, onu decu koju su sveštenici Quetzalcoatla onomad žrtvovali na oltaru svog krvožednog božanstva. Ne bi bilo pravo da to prenebregnemo samo zato što se to zbilo u nakom dalekom veku, na nekom dalekom kontinentu, kod nekih tamo davno istrebljenih inovernika, jel' da?...
milivoje.R 18.06.2020, 18:05:57


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar