Ispovest glavnog urednika XXZ magazina

Živeti s karcinomom

Aatk 23 S
Svaki lekar, svaki profesor, svako ko mi se javi - daje jedno jedino uputstvo: „Nemoj da poklekneš“, „Nemoj da potoneš“, „ Nastavi da radiš koliko možeš“, „Drži se“, „Moraš da se boriš“. Ovaj je tekst deo te borbe. Trudiću se zajedno sa minijaturnom XXZ redakcijom da preživimo ove teške trenutke, a najvažnije je da nastavimo da radimo. Pomoć portalu i meni lično nam je neophodnija nego ikad ranije; biću iskren – ovakva vrsta bolesti zahteva mnogo novaca za ispitivanje i lečenje, te su donacije čitalaca jedan od načina da nekako prebrodimo ova teška vremena. Posebno apelujem na čitaoce da mi se jave; možda neko od vas zna nešto što ja ne znam, možda pomogne i neki savet ili makar poruka

Natrag na tekst

Komentari

Ne daj se, Pero

i ozdravi što pre! Sve najbolje!
ajemsasa._ 18.12.2019, 00:19:38

Dragi Saša,

Radiću po tvojim preporukama i komandama! Hvala na podršci, tvoj Luković
petar.l 18.12.2019, 18:41:21

Luković se zahvaljuje čitaocima

Svim dragim čitaocima, prijateljima i saradnicima najiskrenije se zahvaljujem na pomoći, podršci i dobronamernim savetima. Moramo da ostanemo u kontaktu, jer redakciji ovog portala, a pre svega meni, predstoji borba koju mogu da dobijem samo uz zajedničku podršku. Never surrender!
petar.l 18.12.2019, 18:48:51

Ne daj se...

...
nenad.Ba 18.12.2019, 19:04:15

...

Čuvajte se
izopacenica 18.01.2020, 06:26:18

...

Pero brate, ceo tvoj život je borba, znam da iako malo komentara ima, da će mnogo ljudi da uplati i pomogne. Nastavi da se boris i radiš... Volimo te
emir.A 26.01.2020, 02:35:38

Petre, veliki pozdrav.

Izdrzi, nema drugih opcija. Gledamo i pratimo tvoju seficu sa Onkologije. i pazimo na covid-19. Sta drugo mozemo. Ishvalise doktoricu Grujicic, bogme svi. A i meni se licno svidja i kao covek i kao doktorica. Pozdrav, uz zelju da doktori sa onkologije imaju sto manje posla i da vas sto brze izlece. Covid-19 i Onkologija, brrr, dupli horor.
gabrijela.j 20.05.2020, 20:24:31

suljaga

Ne daj se Pero brate.
suljaga.t 20.08.2020, 19:52:02

Dragi gospodine Lukovicu,

Dragi Petre, znamo se,itekako se znamo.Ne osobno,jer Vas nikada u zivotu nisam upoznala( osim sto sam Vas vidjela jednog ljeta u sarajevskom Baybuku). Kako se znamo ? Pa,lijepo; prvo po Vasem nadahnutom pisanju o muzickoj sceni SFRJ.Tek Feral je bio poslastica: toliko humora,sarkazma,pravdoljubivog ocaja i gnjeva! Vasi osvrte na Radiju Slobodna Europa,cekala sam k'o ozeblo sunce,osobito u vrijeme cetnicke opsade mog grada Sarajeva. Na e-novinama sam punih 9 godina davala svoj doprinos,jer ste Vi istrajno i tvrdoglavo otkrivali urbi et orbi sto se dešava na Balkanu. Svaka od ovih faza Vas je obiljezila,ukljucujuci i ovaj portal.Svaka je bila :"borba neprestana/neka bude,sto biti ne moze". Svaka faza je bila teski i iscrpljujuci rat,koji se granicio s nemogućim. I ovo je takva jedna faza; proci ce.Vama preostaje da i iz nje,kao i predhodnih faza,izadjete sto manje ozlijedjeni. Nisam taktična,jer postoje prilike kada je takticnost neumjesna.Govorim istinu,bez patetike.Vjerujem u Vase ozdravljenje,jer Vi vjerujete da i iz ove bitke mozete izaci koliko toliko neozlijedjeni. Moja se nada temelji na Vasoj nadi.
21.08.2020, 08:43:19


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar