Weekend Videos
Olivia 01 S

Photo: Twitter

Zvezda koja će ostati zauvek mlada

Sećanje: Otišla je Olivia Newton-John, muzička i filmska zvezda koja će ostati zauvek mlada u sećanju publike, bilo kao Sandy iz "Briljantina" ili Olivia koja peva hit "Physical". Legende ostaju legende i ujedno sasvim obični ljudi.

Pasta, što da ne: Matteo Lane je sjajan komičar, a izgleda da ume i da kuva. Ovaj recept se brzo pamti, još brže sprema.

Kratki film: Ovaj kratki španski film pokazuje nam još kraći put od kafe do zagrljaja "za poneti", od usputnog susreta do oprosta i oproštaja. Glavna glumica Alexandra Jimenes poznata nam je iz serije "Seranovi", ali i novije Netflixove serie "The Innocent" ("El inocente").

O crtanom filmu i drugim stvarima: Vidljivost je važna, čak i u animiranim filmovima. Disney izgleda ima nešto protiv toga.

Kylie in the house: Tabloidi izveštavaju da Kylie Minogue letuje u Rovinju, a YouTube nas podseća na njeno pojavljivanje u čuvenom britanskom sitcomu "Men Behaving Badly", kod nas poznatijeg kao "Nepristojni ljudi". Već prvi taktovi špice bude sećanja!

Čitamo „Gavrana“: Serija The Sandman okupira pažnju poslednjih dana, a Nil Gejmen odavno. Na primer dok čita Poa.

Oceni 5