Weekend Videos
Doll 01 S

Photo: www.harpersbazaar.com

Zvezda koja traje decenijama

Dolly forever: Dolly Parton je neprikosnovena legenda country muzike, humanitarka i harizmatična zvezda koja traje decenijama, no nije uvek bila ozbiljno shvaćena, uprkos svom talentu. Njena filmska karijera je tek zanimljiva za proučavanje.

Život je super na kraju: Seneca je, baš kao i mi danas, razmišljao o starenju. Umesto da očajava, našao je način kako da potroši sve godine.

Talas za talasom: "Explaining the Pandemic to my Past Self" komičarke Julie Nolke postaje ozbiljan serijal koji se, izgleda, neće nikada završiti, ali bar ćemo imati čemu da se smejemo.

Jinx, the queen: RuPaul’s Drag Race All Stars 7 uveliko traje, pa s uživanjem možemo da gledamo Jinx Monsoon.

Umetnost je zabava: Mušica na ekranu kompjutera ili telefona je, verovali ili ne, šala koja seže duboko u prošlost. Otuda one silne muve po uljima na platnu. Više o tome govori kustoskinja Nacionalne galerije u Londonu na primeru jedne slike.

Preživeti Titanik: Millvinia Dean, poslednja putnica s Titanika, preminula je 2009. godine. Poživela je 97 godina, a ni najpoznatiji brodolom na svetu joj nije mogao ništa. Bilo je i drugih koji su sačuvali živu glavu, a razgovori s njima i danas privlače pažnju.

Oceni 5